HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Vooruitstrevend werken aan de toekomst

Let’s build the future. Together.

Kennis en expertise

Onze consultants vertellen je alles over recruitment anno 2022, over de ins en outs betreft de schaarste op de huidige arbeidsmarkt en geven je inzichten in soms complexe wet- en regelgeving waar je mee te maken hebt. Om je klaar en weerbaar te maken voor de toekomst willen we je volstoppen met kennis en expertise die ertoe doet.

Dicht bij onze klanten

Dat doen we bijvoorbeeld met events waarbij we je een inkijkje geven in de toekomst. Of via inspirerende sprekers, of kennisdeling tijdens een van onze rondetafelsessies. Als Velox willen we meer dan alleen dicht bij onze klanten staan. Net als we onze medewerkers door coaching, ontwikkeling en training de toekomst in willen helpen, willen we onze partners zorgvuldig begeleiden.

Bouwen in Nederland veranderd als nooit te voren. Het moet high tech, sneller, duurzamer, energievriendelijker. De bouwproductie blijft stijgen en de krapte op de arbeidsmarkt blijft toenemen. Dit betekend een andere inzet van human capital. Samen met jou kijken wij naar de totale workforce van jouw organisatie. Welke projecten gaan starten, hoeveel mensen heb je daarvoor beschikbaar en over welke capaciteiten en soft skills beschikken die? Door dit in kaart te brengen kunnen we met een flexibele schil de ontstane gaten dichten en de nieuwe projecten efficiënter aansturen. Dat noemen wij vooruitstrevend werken aan de toekomst.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld