HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Vooraf heldere afspraken

Duidelijkheid bij projectintake

Fase voor fase

De projectintake is het ideale moment om fase voor fase alle stappen van het project door te spreken. Om daar kraakheldere afspraken over te maken. Of dat nu gaat om de contractvorm, de manier van bouwen, de deadlines, de kosten of om welke van onze vakmensen je precies krijgt. Alles wat zakelijk en bouwtechnisch af te spreken ís, willen we zo vroeg mogelijk ook daadwerkelijk afspreken. Zodat je voor je renovatieproject van ons niet ineens een uitvoerder krijgt die zeer ervaren is in de nieuwbouw, of andersom. Maar juist een professional die perfect past bij wat jij nodig hebt. Afspraak is afspraak bij Velox.

Verrassen door kwaliteit

Je merkt het: wij willen je alleen verrassen door onze kwaliteit. Niet door negatieve ervaringen waar je totaal niet op gerekend had. Bij ons dus geen discussies achteraf, maar overzicht en inzicht van tevoren. Wij weten dan waar we aan toe zijn, maar veel belangrijker: jij weet dat ook. Zo kunnen we samen, als strategische partners, verder bouwen aan de toekomst.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld