Home Voor Professionals Werken bij Velox Hoofdwerkvoorbereider Bouwkunde
DIT BEN JIJ
een hbo-diploma Bouwkunde ervaring als werkvoorbereider bouw uitgebreide bouwtechnische kennis  verstand van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied gevoel voor overzicht behouden, planmatig en gestructureerd werken prioriteiten kunnen stellen
ONS AANBOD
Salarisindicatie van €5.500 - €6.500  40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen  deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBouw  spraakmakende projecten, op toplocaties in Nederland  persoonlijke en professionele ontwikkeling  uitnodiging voor onze jaarlijkse events 
Werkzaamheden

DIT DOET EEN BOUWKUNDIG HOOFDWERKVOORBEREIDER

 • De juiste materialen inkopen en correct laten bezorgen
 • Bewaken van de informatiestromen
 • Opstellen van werkplannen voor de uitvoering
 • Controleren van de planning, tijd en het budget
 • Voorbereiden van de werkzaamheden van en met onderaannemers

VOORBEELD UIT DE PRAKTIJK

 • Je bent Hoofd Werkvoorbereider voor een team van 8, waarvan 3 net afgestudeerd zijn. Hoe zorg je ervoor dat het team goed op elkaar is ingespeeld? Door iedere persoon een op een andere manier te benaderen. Iemand die net is afgestudeerd heeft meer aandacht en aansturing nodig dan een senior werkvoorbereider met 10 jaar werkervaring. Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen zich goed voelt in het team en vanuit zijn of haar eigen kracht bijdraagt.  

GROEIKANSEN >PERSPECTIEF

Binnen Velox is het mogelijk om door te groeien en wordt er ook buiten je huidige discipline gekeken naar de mogelijkheden. Of en hoe ver jij doorgroeit is afhankelijk van je eigen drive om jezelf te ontwikkelen en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. 

WAAROM VELOX?

Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Legio uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers. En dat geldt net zo goed voor intermediairs. Dus waarom zou je je aan Velox verbinden?

Kort gezegd: omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór de golf van verandering zitten en daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen. Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Collega's en ervaringen

 • Johan van Zitteren
  Johan van Zitteren

  Johan van Zitteren, Head of Architectural department, Ballast Nedam

  Als Head of the Archtectural department heb ik vaak contact met bureau’s zoals Velox. De druk van grote projecten maakt het verkrijgen van de juiste kandidaten belangrijk. Velox is een jong en professioneel bedrijf die de tijd nemen om goed naar je te luisteren. Hierdoor maken zij de juiste match tussen opdracht en kandidaat. 

 • Jeroen de Jong
  Jeroen de Jong
  Jeroen de Jong, Senior Werkvoorbereider Ruwbouw

  Toen Velox mij medio 2018 benaderde voor de Cooltoren was ik gelijk enthousiast. Hoogbouwprojecten hebben mijn interesse door de uitdaging, spanning, planning en de complexiteit die komen kijken bij deze projecten. Om zo’n project succesvol te maken is een goede samenwerking uiterst belangrijk.  
 • Erwin Snijders
  Erwin Snijders

  Erwin Snijders, 30, Werkvoorbereider Bouwkunde

  Velox belde op het juiste moment. Projectmatig werken sprak mij al aan en daarin gaf Velox de doorslag. Het meest trost ben ik op aan het Amphia ziekenhuis en dan vooral mijn harde werk waardoor ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de maatschappij.

 • Ray Fernandes
  Ray Fernandes
  Ray Fernandes , 35, Werkvoorbereider W

  Velox koos voor mij, natuurlijk hartstikke mooi. Door een kennis werd ik bij Velox aanbevolen en zo kwam ik met hen in aanraking. Momenteel werk ik op Schiphol als Werkvoorbereider waar ik mij voornamelijk bezighoud met de werktuigbouwkundige installatie.
 • Alwin Hendriks
  Alwin Hendriks

  Alwin Hendriks, 34, Uitvoerder

  Na een jaar op Curaçoa te hebben gewerkt als uitvoerder voor het ziekenhuis in Willemstad, was ik terug in Nederland op zoek naar een betrouwbaar bureau. Velox zorgde voor het juiste gevoel. 
  Echt trots ben ik op de uitdagingen waar ik op elke project aan mag werken, dat maakt werken leuk. 
SCHRIJF JE IN!

Ga de samenwerking aan met Velox

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Bouwkundig Hoofdwerkvoorbereider? Vul dan het onderstaande formulier in! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen en ambities door te nemen.  
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Vragen over deze functie?

Neem contact met mij op!

Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom