Home Voor Professionals Werken bij Velox BIM Modelleur Bouwkunde
DIT BEN JIJ
een diploma Bouwkunde ervaring als BIM-Modelleur op grote projecten ervaring met Revit, AutoCAD of NavisWorks communicatief sterk creatief en stressbestendig oog voor detail topper in samenwerken
ONS AANBOD
Salarisindicatie van €3.000 - €4.500  40-urige werkweek minimaal 25 vakantiedagen  deelname aan de pensioenvoorziening bij BpfBouw  spraakmakende projecten, op toplocaties in Nederland  persoonlijke en professionele ontwikkeling  uitnodiging voor onze jaarlijkse events 
Werkzaamheden

DIT DOET EEN BOUWKUNDIG BIM-MODELLEUR

 • Deelnemen aan een ontwerpteam
 • Controle uitvoeren over software technische zaken en model performance
 • Construeren van bouwkundige modellen in Revit of AutoCAD
 • Detailoplossingen bedenken tijdens de ontwerpuitwerking
 • Modellen toetsen op kwaliteit, toepasbaarheid en haalbaarheid
 • Contacten onderhouden met collega’s, architecten en leveranciers

GROEIKANSEN >PERSPECTIEF

Binnen Velox is het mogelijk om door te groeien en wordt er ook buiten je huidige discipline gekeken naar de mogelijkheden. Of en hoe ver jij doorgroeit is afhankelijk van je eigen drive om jezelf te ontwikkelen en welke mogelijkheden er op dat moment zijn. 

WAAROM VELOX?

Professionals zoals jij hebben het tegenwoordig voor het uitzoeken. Legio uitdagende projecten en prachtige opdrachtgevers. En dat geldt net zo goed voor intermediairs. Dus waarom zou je je aan Velox verbinden?

Kort gezegd: omdat je bij Velox bij een club van vernieuwers werkt. Waar je samen met andere frontrunners werkt aan de toekomst van de bouwsector. Gelijkgestemden die het liefst vóór de golf van verandering zitten en daar met volle teugen van genieten. Maar ook omdat we samen de laatste ontwikkelingen delen. Je inspireren. Zodat we jouw groeicurve laten exploderen tot ongekende hoogten. Daarom dus.

Collega's en ervaringen

 • Angelo Veerman
  Angelo Veerman

  Angelo Veerman, BIM Modelleur werktuigbouwkunde

  Wat ik fijn vind aan werken voor Velox is dat ik op een project zit waarvan ik het echt een hele mooie bijdrage vind. Voorheen werkte voor een adviesbureau waar het ging om de snelheid om projecten binnen te halen en het besparen van kosten. Ik ben voor mijzelf begonnen, omdat ik mij meer wilde focussen op de technische kant van de projecten en dat is wat ik nu kan bij Velox.

 • Clay Evora
  Clay Evora

  Clay Evora, Revit Modelleur elektrotechniek

  Het fijne aan Velox is de relaxte houding. Daarmee bedoel ik dat als je iets van hun nodig hebt of als er iets misgaat dat er niet gelijk een probleem ontstaat. Er wordt samen naar een werkbare oplossing gezocht. Wat ikzelf tof vind aan het werken op projecten is de mate waarin ik betrokken ben bij het project. Ikzelf kan erg blij worden van het produceren van mooie 3D-video's van projecten.

 • Johan van Zitteren
  Johan van Zitteren

  Johan van Zitteren, Head of Architectural department, Ballast Nedam

  Als Head of the Archtectural department heb ik vaak contact met bureau’s zoals Velox. De druk van grote projecten maakt het verkrijgen van de juiste kandidaten belangrijk. Velox is een jong en professioneel bedrijf die de tijd nemen om goed naar je te luisteren. Hierdoor maken zij de juiste match tussen opdracht en kandidaat. 

  “Bij Ballast Nedam ben ik...

 • Jeroen Reichwein
  Jeroen Reichwein

  Jeroen Reichwein, Bouwkundige Werkvoorbereider

  Velox benaderde mij in 2018 over The Mall of The Netherlands. De communicatie was gelijk duidelijk en dat vond ik erg prettig. Velox komt bij over als een professioneel en verzorgd bedrijf die alles tot in de puntjes geregeld heeft.  


 • Jeroen de Jong
  Jeroen de Jong

  Jeroen de Jong, Senior Werkvoorbereider Ruwbouw

  Toen Velox mij medio 2018 benaderde voor de Cooltoren was ik gelijk enthousiast. Hoogbouwprojecten hebben mijn interesse door de uitdaging, spanning, planning en de complexiteit die komen kijken bij deze projecten. Om zo’n project succesvol te maken is een goede samenwerking uiterst belangrijk.  

  “Ik ken de eigenaar van Velox al een geruime tijd en heb in het verleden al via Velox op...

 • Erwin Snijders
  Erwin Snijders

  Erwin Snijders, 30, Werkvoorbereider Bouwkunde

  Velox belde op het juiste moment. Projectmatig werken sprak mij al aan en daarin gaf Velox de doorslag. Het meest trots ben ik op aan het Amphia ziekenhuis en dan vooral mijn harde werk waardoor ik een bijdrage heb kunnen leveren aan de maatschappij.

 • Ray Fernandes
  Ray Fernandes
  Ray Fernandes , 35, Werkvoorbereider W

  Velox koos voor mij, natuurlijk hartstikke mooi. Door een kennis werd ik bij Velox aanbevolen en zo kwam ik met hen in aanraking. Momenteel werk ik op Schiphol als Werkvoorbereider waar ik mij voornamelijk bezighoud met de werktuigbouwkundige installatie.
 • Alwin Hendriks
  Alwin Hendriks

  Alwin Hendriks, 34, Uitvoerder

  Na een jaar op Curaçoa te hebben gewerkt als uitvoerder voor het ziekenhuis in Willemstad, was ik terug in Nederland op zoek naar een betrouwbaar bureau. Velox zorgde voor het juiste gevoel. 
  Echt trots ben ik op de uitdagingen waar ik op elke project aan mag werken, dat maakt werken leuk. 
SCHRIJF JE IN!

Ga de samenwerking aan met Velox

Heb je interesse om aan de slag te gaan als Bouwkundig BIM-Modelleur? Vul dan het onderstaande formulier in! We nemen binnen twee werkdagen contact met je op om jouw wensen en ambities door te nemen.  
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Vragen over deze functie?

Neem contact met mij op!