Home Voor Professionals

We helpen je groeien in je carrière

Onze projecten, jouw succes

Velox is hét projectbureau binnen de bouw, installatie- en civiele techniek. Maar niet zomaar één. Bij Velox werken we vanuit het besef dat het altijd beter kan. We delen de allerlaatste ontwikkelingen en inspireren je, zodat we samen doorgroeien. Oprechte interesse en persoonlijk contact staat bij ons voorop. Zie ons als jouw zaakwaarnemer. Wij zijn er om je te begeleiden, motiveren en helpen je om je doelen te bereiken. Met het juiste project, op het juiste moment geven wij jou de mogelijkheid om je grenzen te verleggen.


innovators

Kom werken bij een club van vernieuwers

De ontwikkelingen en technologieën binnen de bouw en techniek lijken niet meer bij te benen. Wat wel nodig is. Aan ons de taak om de allerlaatste ontwikkelingen met je te delen en je te blijven inspireren. We begeleiden je bij het maken van zakelijke keuzes zoals contractonderhandelingen of salarisverhogingen en bieden je de kans om op jouw gewenste project aan de slag te gaan. Dat is de vrijheid van Velox. Werken bij Velox betekent werken bij een club van vernieuwers. Samen met andere frontrunners werk je aan de toekomst van de bouwsector. Bouwen, ontwikkelen, leren, reageren, het nét iets beter doen dan voorheen - dat is wat ons drijft. We all win. Together.

We all win together

Waarom wij geloven in een langdurige samenwerking

De bouwwereld innoveert razendsnel. Om de grootste veranderingen vorm te geven is samenwerking essentieel. Wij geloven in het opbouwen van een langdurige relatie, waarbij we elkaar vertrouwen, versterken en scherp houden. Persoonlijk contact staat bij ons voorop. Wij zijn er om jou te begeleiden, te motiveren en je te helpen om je doelen te bereiken. Door het volgen, verrijken en delen van de laatste toonaangevende ontwikkelingen in onze branche zorgen wij ervoor dat je het niet alleen meemaakt, maar ook gaat beleven en toepassen.

Velox Magazine

Weet wat er speelt in de bouw en techniek

In ons magazine lees je alles over de laatste ontwikkelingen in de bouw, installatie- en civiele techniek binnen de totale projectketen, van ontwerp tot realisatie. Ook lichten we de meest uitdagende projecten uit én spreken we uitgebreid met onze collega's over de uitdagingen die ons werk met zich meebrengt. Met in deze editie een uitgebreid interview met Coen van Oostrom (CEO van EDGE Technologies) en alles over de projecten RIVM & Tripolis-Park.
Vraag 'm hier aan!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Meest recente projecten

Vind jouw project

Krijg inzicht in de uitdagende projecten die gaan starten

Bij Velox zijn we niet alleen bezig met het hier en nu, maar kijken we juist ook naar de toekomst. Daarom beiden we je inzicht in de projecten die binnen nu en zes maanden gaan starten.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar. 
Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom