Home Voor Opdrachtgevers Vakgebieden Installatietechniek

Installatietechniek: de beste technische specialisten op de juiste plek

Alle kennis binnen de muren.

Het gaat om de binnenkant. Dat geldt ook voor vastgoed en utiliteit. Toch krijgen energie, beveiliging, communicatie, ventilatie, toegang, transport en andere technische functies niet altijd de aandacht die ze verdienen. En dat terwijl veiligheid en verduurzaming steeds hoger op de agenda staan. Wij hebben voor alle gebouwgebonden installaties zoals elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties alle kennis en ervaring binnen onze muren. Die delen we graag. En onze mensen sluiten graag aan bij jouw project.

Flexibel, zeker, haalbaar. Daar gaan wij voor.

Bij ons kunnen opdrachtgevers in complexe installatieprojecten rekenen op flexibiliteit en zekerheid. Dankzij specialisten in elektrotechniek en werktuigbouwkunde. En mensen die alles managen, in elke fase van een project. Denk aan het opstellen van een Programma van Eisen, het maken van een voorontwerp, het beoordelen van het ontwerp en uitvoer en oplevering. Zodat installatie hand-in-hand gaat met het bouwwerk waar het in komt. En de haalbaarheid van het project gegarandeerd is.

Onze professionals.

De juiste functies voor belangrijke functies.


Complexe bouwwerken bevatten minstens zo complexe installaties. Om bijvoorbeeld het klimaat te beheersen, mensen en goederen veilig op en neer te brengen en het pand te beschermen. Belangrijke functies van een gebouw waarvoor wij de juiste functies hebben. Of jouw project nu een Projectleider, Uitvoerder, Engineer, Werkvoorbereider of BIM Modelleur nodig heeft: onze professionals zijn technische vakmensen die als geen ander hun discipline beheersen. Maar ze kijken verder. Tegelijkertijd hebben ze oog voor het gebouw en de mensen die erin wonen en werken. 

Onze plussen. Al onze kennis, ervaring en talent tot jouw beschikking.

Aannemers, installateurs, woningbouwcorporaties, adviesbureaus, ingenieursbureaus en (semi-)overheden kiezen voor onze technische professionals. Niet alleen omdat die leveren. Of de juiste ervaring en papieren hebben. Maar vooral omdat complex voor hen niet complex genoeg is. En jou net zo enthousiast over de nieuwste technieken en innovaties willen maken. Wij leveren kennis en kunde, maar adviseren en begeleiden ook voor, tijdens en na het project. Alles om jouw ambities waar te maken.

Het maximale eruit halen.

Wij gaan voor partnerships die energie geven.


De technische installaties die wij helpen realiseren gaan járen mee. Dat geldt ook voor onze relaties. Wij zetten nét die stap extra om van een samenwerking een duurzame relatie te maken. Tussen onze consultants en de technische experts die wij inzetten. Tussen onze opdrachtgevers en onze professionals. En tussen ambitieuze projecten en alle betrokken partijen. Hechte partnerships die energie geven, het maximale uit elkaar halen. Elk project doen slagen.

Co-creatie. Techniek met de kracht van samen.

Multidisciplinaire installatieprojecten vragen om co-creatie. Tussen onze expertises elektrotechniek en werktuigbouwkunde. Tussen vorm en functie: welke rol spelen de installaties binnen het ontwerp? Maar ook tussen jou en onze professionals. Wij zoeken de grenzen op van opdrachtgevers, professionals en project. Door onze kennis te delen, antwoorden te geven en vragen te stellen. Samen weet je meer, realiseer je meer. Met ons ervaar je de kracht van samen. Haal je het maximale eruit.

De meest toonaangevende projecten van dit moment

Onze technische expertises

Meer weten over dit vakgebied?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Jan-Willem Pera Teamlead Installatietechniek
Jan-Willem Pera