CIVIELE TECHNIEK

Structuur geven aan elk project

Bouwen aan het nieuwe Nederland vraagt om slimme oplossingen op elke vierkante meter. Op de grond en eronder. Op water en weg. Grond, infrastructuur en watersystemen hebben hun eigen uitdagingen, wetten regels. Klimaatdoelstellingen vragen om slimme opvang van water en nul op de teller. Veranderende mobiliteit, beperkte ruimte én bevolkingsgroei maken elk ambitieus project nóg ambitieuzer. Wij brengen rust en structuur in civiele techniek.

Stap voor stap

Naar een geweldig resultaat

Leefbaar, bereikbaar, veilig en duurzaam. Vele eisen maken civiele techniek nog complexer dan het al is. Gelukkig geven wij onze opdrachtgevers rust en inzicht, flexibiliteit en zekerheid. Met onze civieltechnische specialisten en ervaren mensen die elke stap binnen het proces managen. Van vergunning tot voorbereiding, van berekening tot tekening en van uitvoer tot oplevering. Fase na fase werken we toe naar een geweldig eindresultaat.

Onze professionals

Zetten ambitie om in resultaat.


Complexer en grootschaliger dan civiele techniek wordt het niet. Geen nood. Wij worden juist rustig van ingewikkeld, houden het overzicht. Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg, maar grijpen elke kans.
Of je nu een Projectleider, Werkvoorbereider of (Hoofd)Uitvoerder zoekt: onze hardwerkende en innovatieve civiele experts zetten elke ambitie om in resultaat.

Onze sterke kanten

Deel in onze kennis, ervaring en talent.

Wij geloven in de beste mensen in huis halen. En hun talent en kennis verder ontwikkelen. Want techniek vraagt om meebewegen met alle innovaties. Maar nog meer geloven wij in kennis, ervaring en talent delen. Met onze opdrachtgevers als aannemers, (semi-)overheden en adviesbureaus. Daarom zorgen onze professionals bij elk civiel project voor optimale bezetting en maximaal resultaat. En adviseren wij over plan en planning, ontwerp en constructie, kwaliteit en duurzaamheid en alles wat civiele techniek nodig heeft.

Relaties die tegen een stootje kunnen

Een goede band met jou en jouw project.


Adviseren, organiseren en realiseren in civiele techniek vráágt om duurzame relaties. Hechte partnerships tussen onze opdrachtgevers en onze professionals. Tussen onze professionals en de projecten waar ze aan werken. Daar gaan wij ver voor. Want alleen samen ben je klaar voor de toekomst.

Co-creatie

Samen missen we niets

Projecten in civiele techniek vragen om een ruime blik. Een technische, een ruimtelijke, een creatieve, een organisatorische, een toekomstgerichte. Alle disciplines komen samen. Wij schuiven aan met advies, begeleiding en de juiste technische mensen. In co-creatie met onze opdrachtgevers. Want samen mis je niets. Samen hou je elkaar scherp en leer je van elkaar. Kijk je door alle lagen van een project heen.

Gerelateerde projecten

De meest toonaangevende projecten van dit moment

Onze civiel technische expertises

Meer weten over dit vakgebied?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld