PROJECTEN EN PROFESSIONALS BINNEN BOUWKUNDE

Samen bouwen aan de toekomst.

Bouwen wordt duurzamer, efficiënter en kostenbewuster. Gebouwen en hun omgeving steeds meer hybride. Technieken, materialen en processen slimmer. Planning en communicatie transparanter. Een project moet niet aan huidige duurzaamheidsstandaarden voldoen, maar ze juist vóór zijn. De bouwwereld innoveert continu. Spannend? Ja. Maar wij vinden rust in al die razendsnelle ontwikkelingen. Wij zien kansen, denken mee, vullen aan. Weten wat een project nodig heeft. En hebben de juiste mensen in huis.  

Hoogwaardige projectoplossingen. Daar doen wij het voor.

Wij geven opdrachtgevers in grootschalige bouwprojecten flexibiliteit en zekerheid. Door professionals op het gebied van directievoering, projectmanagement, bouwvoorbereiding en -uitvoering, engineering en toezicht op alle niveaus. Het hele proces – van voorbereiding tot uitvoering en oplevering - benaderen wij integraal. Met oog voor risico’s en belangen gaan wij altijd voor hoogwaardige projectoplossingen.

Onze professionals. Altijd de juiste match.


Complex? Worden wij blij van. Multidisciplinair? Echt iets voor ons. Grootschalig? Kom maar op, probeer ons uit. Wij hebben de professionals die staan te popelen om jouw project tot een project voor de eeuwigheid te maken. Of je nu een bouwkundig Projectleider zoekt, een Werkvoorbereider of Hoofduitvoerder. Onze professionals zijn gedreven, nieuwsgierig en minstens zo ambitieus als jouw project. 

Onze bouwstenen. Kennis, ervaring en talent delen wij met jou.

Kennis, ervaring en talent bij elkaar brengen, doorontwikkelen en delen met onze opdrachtgevers. Daar kun je op bouwen. Onze hardwerkende en leergierige professionals zetten wij in binnen de projectketen en koppelen wij aan bijvoorbeeld aannemers, woningbouwcorporaties, adviesbureaus, architecten projectontwikkelaars en gebouweigenaren. Voor een optimale projectbezetting en maximaal resultaat. Maar wij adviseren ook. Over je plan, ontwerp, constructie, techniek en onderhoud. Over begroting, kwaliteit en duurzaamheid en alles wat er bij bouwen komt kijken.

Bouwen aan duurzame relaties.

Hechte partnerships leveren voor iedereen veel op.


Als projectbureau in de bouw helpen wij niet alleen ambitieuze projecten realiseren, wij bouwen ook aan duurzame relaties. Tussen opdrachtgever en onze professionals. Tussen het project en de professionals die hun bijdrage eraan leveren. Hechte partnerships waar we graag een stap harder voor lopen.

Co-creatie. Laten we dromen mogelijk maken.

Samen weet je meer. Samen leer je meer. Samen maak je meer. Door elkaar uit te dagen zoeken we elkaars grenzen op. Door samenwerken wordt elke dag beter dan de vorige. Alleen door co-creatie kijk je voorbij je eigen mogelijkheden. Wij vinden onszelf elke dag opnieuw uit. Want ons vak is jouw vak. Het vak dat dromen mogelijk maakt. Wat wordt ons volgende droomproject?

De meest toonaangevende projecten van dit moment

Onze bouwexpertises

Meer weten over dit vakgebied?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar. 
Paul van der Heiden Sales Consultant Bouwkunde
Paul van der Heiden