Home Voor Opdrachtgevers Expertises Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkunde

Maakt gebouwen veilig, comfortabel en duurzaam

Verwarming en koeling, sprinklerinstallatie en brandbeveiliging, sanitair en luchtbehandeling. Een greep uit de belangrijke functies van werktuigbouwkunde. Functies die gebouwen veilig, comfortabel en duurzaam maken. Wij beheersen de techniek en zetten onze passie voor innovatie in om elk installatieproject tot een succes te maken.

Erewoord

Vertrouw flexibiliteit en zekerheid

Ambitieuze installatieprojecten waarbij verschillende technische disciplines samenkomen vragen om flexibiliteit en zekerheid. Onze opdrachtgevers kunnen altijd en overal rekenen op onze technische professionals. Wij stroomlijnen processen met de juiste mensen, advies en begeleiding. Van de allereerste stap tot de definitieve oplevering.

Verhelderende voorbereiding. Dat eisen complexe installaties


Complexe installaties eisen een verhelderende voorbereiding. Daarom kun je ook op ons rekenen als het gaat om het opstellen van een PvE en het maken van berekeningen, zoals transmissie, koellast en ventilatie. Maar ook zorgen wij dat de installaties echt voor 100% passen binnen het bouwkundig ontwerp. Wij maken het voorontwerp en beoordelen het definitieve ontwerp. En zorgen dat het juiste technische multidisciplinaire projectteam voor je klaarstaat.

Optimale bezetting, maximaal resultaat

Wij bewaken voortgang en kwaliteit

Van optimale bezetting tot maximaal resultaat. Dat is de route die je met ons volgt. Onze directievoerders begeleiden het hele installatieproces. Onze toezichthouders bewaken de kwaliteit van installateurs en de technische vaklui die wij voor je inzetten. Zoals Engineers Werktuigbouwkunde en Werkvoorbereiders Werktuigbouwkunde. Wij zorgen voor een soepele voortgang en houden iedereen op de hoogte.

Gerelateerde expertises

Met onze expertises maken we van elk complex project een goed resultaat.

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld