Utiliteitsbouw

Het maximale uit elke vierkante meter

Ziekenhuizen, overheidsgebouwen, bioscopen, kantoren, onderwijsinstellingen: utiliteitsbouw kent vele functies en uitdagingen. Het zijn complexe bouwwerken waar mensen veilig en prettig moeten werken, leren, vergaderen, samenkomen. Utiliteitsbouw vraagt veel van elke vierkante meter. Met zo min mogelijk impact op de natuur. Wij halen het maximale eruit.

Flexibiliteit en zekerheid

Vóór, tijdens en na de bouw

Projecten die altijd doorgaan dankzij onze tijdelijke professionals. Opdrachtgevers als adviesbureaus, overheden en projectontwikkelaars profiteren van die flexibiliteit en zekerheid. Ook vóór en na de bouw zijn wij graag het rustpunt. Wij begeleiden bij elke fase. Denk aan aanbesteding, contracten, ontwerp, oplevering en nazorg.

Een belangrijk fundament. Ons werk in de voorbereiding 


Veel van ons werk is onzichtbaar. Wij stellen multidisciplinaire projectteams samen, geven constructief en bouwkundig advies, regelen alle vergunningen die nodig zijn en bekijken berekeningen door een elektrotechnische en werktuigbouwkundige bril. Zo leggen wij een belangrijk fundament voor elk succesvol project in utiliteitsbouw.

Alles en iedereen op de juiste plaats

Optimale bezetting, maximaal resultaat

Directievoerders die het gehele bouwproces in goede banen leiden. Professionals als Werkvoorbereiders en Engineers die voor optimale bezetting zorgen, hoe lang dan ook. Toezichthouders die al het werk tijdens de bouw – van aannemers maar ook van onze professionals – beoordelen. Wij houden het overzicht, bewaken de kwaliteit en zetten alles en iedereen op de juiste plaats. En zorgen dat alle betrokkenen op de hoogte blijven van elke stap binnen het project.

Gerelateerde expertises

Met onze expertises maken we van elk complex project een goed resultaat.

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Paul van der Heiden Sales Consultant Bouwkunde
Paul van der Heiden