Home Voor Opdrachtgevers Expertises Kabels en leidingen

Kabels en leidingen

Wij maken de connectie

Gasleiding, riolering, glasvezel, verlichting: het is een komen en gaan van kabels en leidingen onder de grond. Een netwerk dat alsmaar drukker wordt. Dat vraagt om een partij die het overzicht behoudt. Een partij die verbindt.

Alles of een stapje

Laat dat maar aan ons over

(Semi-)overheden en adviesbureaus ondersteunen wij voor, tijdens en na ingrijpende kabel- en leidingopdrachten. Omdat wij connecties weten te maken tussen onze technische mensen en het project. Of het nu gaat om aanleggen, inrichten of verleggen van een ondergrondse infrastructuur. Of om het beheren of onderhouden ervan: wij halen graag alles uit onze mensen, kennis en ervaring. Of we nu alles doen of een stapje in het project.

Een zorgeloos begin, Omdat ons werk vroeg start


Voordat de ondergrondse werkzaamheden beginnen, is ons werk al lang gestart. Zo helpen wij opdrachtgevers ook met beleid en onderzoek, advies, analyses en coördinatie. En begrotingen, planningen, vergunningen en ontwerpen. Onze voorzorg zorgt voor een zorgeloos begin.

Iedereen op z’n plek

En iedereen op de hoogte

Wij koppelen optimale bezetting aan maximaal resultaat. Met een multidisciplinair projectteam. Zo beschikken wij over directievoerders die alles in goede banen leiden. Onze toezichthouders controleren het werk van onze experts en externe. Wij leveren topmensen – van Werkvoorbereider tot Engineer, bewaken het hele proces en houden alle medewerkers en belanghebbenden op de hoogte.

Gerelateerde expertises

Met onze expertises maken we van elk complex project een goed resultaat.

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld