Elektrotechniek

Geeft functie aan een gebouw

Zonder elektrotechniek komt een bouwwerk niet van de grond. Spanning, verlichting en energie geven functie aan een gebouw. Net als beveiliging, communicatie en detectie. Techniek staat voor niets. Wij voor alles. Verregaande technische kennis en ervaring met grootschalige projecten maken van elke elektrotechnische opdracht een succes.

Gestroomlijnde processen

Alles en iedereen op de juiste plaats en tijd

Met onze professionals als Engineers elektrotechniek of Werkvoorbereider elektrotechniek op de juiste plaats en tijd profiteren onze opdrachtgevers van flexibiliteit. En van de zekerheid dat het installatieproject van begin tot eind gestroomlijnd verloopt. Wij leveren ervaren mensen, maar ook advies en begeleiding. Van contract tot ontwerp en van berekening tot oplevering.

Het begint op papier. Wij zijn er ook in de voorbereiding


Elektrotechniek begint vaak op papier. Ons werk voor jou ook. Denk aan het opstellen van een PvE, het maken van lichttechnische berekeningen en kabelberekeningen, het laten opgaan van de installatie in het bouwkundig ontwerp, het maken van een voorontwerp en het technisch beoordelen van het definitieve ontwerp. Maar uiteraard stellen wij ook het technische multidisciplinaire projectteam samen dat de installaties laat werken.

Alles onder controle

En een goede afloop

Geen geruststellender gevoel dan het gevoel dat alles onder controle is tijdens het proces. Wij zorgen voor optimale bezetting, met directievoerders voor het grote plaatje. Met toezichthouders die de kwaliteit van werk bewaken van installateurs en ónze technische experts, zoals Engineers en Werkvoorbereiders. Wij staan garant voor de voortgang en voor de communicatie richting alle betrokkenen.

Gerelateerde expertises

Met onze expertises maken we van elk complex project een goed resultaat.

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld