BIM Engineering

Alles begint met een model

Niets aan het toeval overlaten. Zeer belangrijk bij installatieprojecten. Dankzij Building Information Model (BIM) komt alle data om te kunnen ontwerpen, berekenen en bouwen samen in één model. Zodat fouten tijdens het proces worden voorkomen, iedereen op de hoogte is en efficiënt kan werken.

Wel zo helder

Zo werken wij graag

Complexe projecten in installatietechniek vragen om helderheid. Dankzij BIM hebben opdrachtgevers, architecten, aannemers, installateurs en onze mensen dezelfde informatie binnen handbereik van het technische ontwerp. Denk aan Programma van Eisen, bestek en begroting, berekeningen en tekeningen, rapporten en verslagen. Dat maakt de constructie ijzersterk. En het proces vlekkeloos.

Belangrijk werk vooraf, voorkomt onaangename verrassingen achteraf

Alle neuzen dezelfde kant op. Alles duidelijk vóór het bouwen van de installatie. Alles gemeten en getest. Alle data die nodig is om te starten, voor alle betrokkenen toegankelijk. En multidisciplinair afgestemd ontworpen, gemodelleerd en berekend. Dit belangrijke werk dat we vooraf doen, voorkomt onaangename verrassingen achteraf.

Installaties die lang meegaan

Daar is het ons om te doen

Installatietechniek geeft belangrijke functies aan een gebouw. En luistert daarom nauw. Onze directievoerders houden alles in de gaten, onze toezichthouders beoordelen het werk van onze mensen en andere experts. En onze BIM Modelleurs en BIM Engineers zorgen voor een volledig, helder en goed getest model. Voor ons dé bodem voor veilige technische installaties die lang moeten meegaan.

Gerelateerde expertises

Met onze expertises maken we van elk complex project een goed resultaat.

Meer weten over deze expertise?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.  
Jan-Willem Pera Teamlead Installatietechniek
Jan-Willem Pera