Home Voor Opdrachtgevers

Hoogwaardige projectoplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers

Jouw strategische partner

Velox is hét projectbureau binnen de bouw, installatie- en civiele techniek. Maar niet zomaar één. De bouw veranderd razendsnel. Gebouwen worden slimmer, modulair en duurzamer. En dat is mooi, héél mooi zelfs. Maar dit vraagt ook om een ander type mensen. De medewerkers van Velox beschikken over veel inhoudelijke kennis en ondersteunen jouw organisatie met projectmangement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus. Als compleet team of solo expert zijn ze beschikbaar om het verschil te maken binnen jouw project.

Velox magazine

Weet wat er speelt in de bouw en techniek

In ons magazine lees je alles over de laatste ontwikkelingen in de bouw, installatie- en civiele techniek binnen de totale projectketen, van ontwerp tot realisatie. Ook lichtten we de meest uitdagende projecten uit én spreken we uitgebreid met onze collega's over de uitdagingen die ons werk met zich meebrengt. Met in deze editie een uitgebreid interview met Coen van Oostrom (CEO van EDGE Technologies) en alles over de projecten RIVM & Tripolis-Park.
Vraag 'm hier aan!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Let's build the future together

Waarom wij geloven in strategisch partnerschap

De wereld draait steeds sneller – ontwikkelingen en technologieën in de bouw en techniek lijken niet meer bij te benen. Alles is data gedreven en duurzaam. Innovaties zullen altijd blijven komen en wij vinden dat prachtig – want het kan altijd beter. Wij geloven in een actieve samenwerking, vanuit het besef dat het altijd beter kan. Dat betekent ook dat we alle zeilen bij moeten zetten. Als strategisch partner zetten wij ons in om de organisatie en bedrijfscultuur écht te leren kennen, want alleen als we denken vanuit de organisatie kunnen we samen het maximale bereiken.Vind jouw professional

Krijg inzicht in de kwaliteit en beschikbaarheid van onze medewerkers

Door minimaal 6 maanden vooruit te kijken denken wij nu al mee met de personeelsplanningen voor de projecten die net gegund zijn. Jij het ambitieuze project, wij de ambitieuze professional. Samen staan we sterker.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld