Home Voor Opdrachtgevers

Hoogwaardige projectoplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers

Jouw strategische partner

Velox is hét projectbureau binnen de bouw, installatie- en civiele techniek. Maar niet zomaar één. De bouw veranderd razendsnel. Gebouwen worden slimmer, modulair en duurzamer. En dat is mooi, héél mooi zelfs. Maar dit vraagt ook om een ander type mensen. De medewerkers van Velox beschikken over veel inhoudelijke kennis en ondersteunen jouw organisatie met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus. Als compleet team of solo expert zijn ze beschikbaar om het verschil te maken binnen jouw project.

Kwaliteit verhogen, kosten verlagen

Wij zijn er om jouw organisatie te helpen groeien

Door onze discipline gestuurde organisatie en unieke werkwijze bieden wij onze opdrachtgevers inzicht in de markt, actuele trends én toekomstperspectieven. Denk bijvoorbeeld aan gesprekken over tenders, intern capaciteit, flexibele schil en of de lange termijn visie van jouw organisatie wel of niet aansluit bij die van Velox. Door minimaal 6 maanden voorruit te kijken denken wij nu al mee over de personeelsplanningen voor de projecten die net gegund zijn. Ruim van te voren halen wij de vraag voor het project op en voeren wij de gesprekken met onze collega’s. Zo kunnen we de kwaliteit verhogen, de kosten verlagen & zorg dragen dat alles vlekkeloos verloopt.

Wij vinden dat het altijd beter kan

Waarom wij geloven in strategisch partnerschap

De wereld draait steeds sneller – ontwikkelingen en technologieën in de bouw en techniek lijken niet meer bij te benen. Alles is data gedreven en duurzaam. Innovaties zullen altijd blijven komen en wij vinden dat prachtig – want het kan altijd beter. Wij geloven in een actieve samenwerking, vanuit het besef dat het altijd beter kan. Dat betekent ook dat we alle zeilen bij moeten zetten. Als strategisch partner zetten wij ons in om de organisatie en bedrijfscultuur écht te leren kennen, want alleen als we denken vanuit de organisatie kunnen we samen het maximale bereiken.

Vind jouw professional

Krijg inzicht in de kwaliteit en beschikbaarheid van onze medewerkers

Door minimaal 6 maanden vooruit te kijken denken wij nu al mee met de personeelsplanningen voor de projecten die net gegund zijn. Jij het ambitieuze project, wij de ambitieuze professional. Samen staan we sterker.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld