Home Voor Opdrachtgevers

Hoogwaardige projectoplossingen voor ambitieuze opdrachtgevers

Waar we goed in zijn

We zijn een organisatie met gedreven en gecommitteerde consultants die een sterke binding hebben met onze professionals. We beschikken over veel inhoudelijke kennis binnen de disciplines bouwkunde, installatie- en civiele techniek en kunnen jouw organisatie ondersteunen met projectmanagement, bouwvoorbereiding, engineering en directievoering & toezicht op alle niveaus. Als compleet team of als solo expert zijn onze professionals beschikbaar om het verschil te maken binnen jouw project. 

Samen staan we sterker

Opdrachtgevers in de bouw en techniek willen alleen de beste professionals voor hun project. Zodat de voortgang geen gevaar loopt. Alleen: waar vind je op korte termijn het juiste talent? Wij hebben de beste professionals startklaar staan. Denk aan Projectleiders, (hoofd)Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Engineers of BIM Modelleurs. Vakmensen die meer doen dan ze gevraagd wordt. Die alles weten over de nieuwste ontwikkelingen, maar zich liever continu blijven ontwikkelen. En maar al te graag hun kennis delen. Jij het ambitieuze project, wij de ambitieuze professionals. Samen staan we sterker.

Onze vakgebieden. Waarin wij thuis zijn

Samen met onze opdrachtgevers gaan voor het beste resultaat. Dat kan alleen als je Bouwkunde, Installatietechniek en Civiele Techniek ademt. Wij kennen deze vakgebieden niet alleen van A tot Z, we zijn erin thuis.


Co-creatie is de sleutel tot succes

Razendsnelle innovaties kun je alleen het hoofd bieden door de koppen bij elkaar te steken. Wij delen onze kennis en leren en innoveren met jou. En hebben de juiste professionals om van elk project een succes te maken. Voor een week of een jaar. Flexibel en op projectbasis. Laten we bouwen aan de toekomst.  

Onze expertises: Dé ingrediënten voor een succesvol project.

Niet alleen weten wij welke ingrediënten een project tot een succes maken, onze expertises versterken elkaar. Inspireren elkaar tot meer ontwikkeling. De mix om jouw project te laten slagen.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld