HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Complete V*teams

Projectteam

Van individu voor een project naar een heel team

Heb je wel gereageerd op een offerte voor een mooi project, maar beschik je nog niet over projectteamleden? Ben je last minute of juist al in een vroegtijdig stadium op zoek naar een ijzersterk projectteam? Met de VxTeams geeft Velox ook op moderne vragen van klanten antwoord. Vragen die steeds vaker betrekking hebben op teams die nodig zijn voor een toekomstig project. Ja, individuele professionals – zoals werkvoorbereiders en projectleiders – hebben we uiteraard ook altijd voor je. De allerbeste zelfs. Maar desgewenst hebben we ook hele teams. Van drie werkvoorbereiders tot meer dan tien professionals in allerlei verschillende functies. We geven je precies waar jij behoefte aan hebt.

Anticiperen op de toekomst

Velox is geen detacheerder, maar een projectbureau dat als strategisch partner optreedt. Wij verzorgen jouw projecten van A tot Z, of dat nu met een individu, een gedeeltelijk of een geheel projectteam is. Alles hangt af van de grootte van het project en jouw specifieke wensen en behoeften. Samen met jou anticiperen we op de toekomst door strategische personeelsplanning. We brengen al vroeg het project in kaart om te zien welke professionals je precies nodig hebt. Zo kunnen we proactief een VxTeam samenstellen, bestaande uit echte vakmensen. Special forces die jouw project tot een succes maken.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.