HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Complete V*teams

Vast of Flex?

Bij Velox kijken we naar total workforce management

Soms ben je voor je project op zoek naar een individuele Uitvoerder, Werkvoorbereider of Projectleider. Daar kunnen we je natuurlijk bij helpen. Maar steeds vaker zoeken onze partners gedeeltelijke of zelfs complete teams. Bij Velox vinden we dat het onderscheid tussen vast en flexibel volledig moet worden losgelaten. Daarom kijken we samen met de klant naar een total workforce management, een HR-systeem waarin strategische personeelsplanning centraal staat. Alleen zo kun je optimale projectteams inrichten waarbij veel meer wordt gekeken naar de harde en zachte competenties van een individu en hoe die met elkaar matchen of elkaar aanvullen.

Voordelen projectteams

Omdat er zoveel winst te behalen valt

Op elkaar afgestemde projectteams kennen veel voordelen. We zijn ervan overtuigt dat de faalkosten makkelijk met zo’n 2 à 3 procent omlaag kunnen als je het aan de voorkant goed organiseert. Daarnaast zul je zien dat je minder mensen op een project nodig hebt, om hetzelfde werk te kunnen verzetten. De werktevredenheid zal toenemen, dat weer leidt tot minder verloop en betere resultaten.

“PERSONEEL VINDEN IS MAKKELIJKER DAN OOIT”

Opinie Kisito Zonneveld

Het is helemaal niet lastig om goed UTA-personeel te vinden, betoogt Kisito Zonneveld, Directeur van Velox, in dit opiniestuk. Zo lang aannemers en ontwikkelaars maar overstappen op een systeem van total workforce management en strategische personeelsplanning, zodat werven op harde én zachte skills mogelijk wordt.
[

Wesly Verhaert

Vestigingsdirecteur bij Van Wijnen

“Op een project als Oostenburg heb je gewoon een flexibele schil nodig. De grootte en complexiteit maakte dat wij met Velox in gesprek zijn gegaan.”

Optimale projectteams inrichten

Kijk vooral naar de softskills van professionals

Met de VxTeams geeft Velox ook op moderne vragen van klanten antwoord. Vragen die steeds vaker betrekking hebben op teams die nodig zijn voor een toekomstig project. Ja, individuele professionals – zoals werkvoorbereiders en projectleiders – hebben we uiteraard ook altijd voor je. De allerbeste zelfs. Maar we hebben ook hele teams. Samen met de klant kijken we naar de beschikbaarheid en kwaliteit van jullie personeelsbestand en onze flexibele schil. Het gaat daarbij niet alleen op de harde skills en expertise, maar vooral ook de zachte skills. Wat voor persoonlijkheid iemand heeft en hoe hij in het team past is immers net zo belangrijk als of hij zijn vak goed verstaat. We geven je precies waar jij behoefte aan hebt.

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld