Jeroen de Jong

“Ik ken de eigenaar van Velox al een geruime tijd en heb in het verleden al via Velox op een eerder project mogen werken (nieuwbouw hoofdkantoor Fokker te Papendrecht). Peter benaderde mij medio 2018 voor het project de Cooltoren en ik was gelijk enthousiast. Echter door onvoorziene omstandigheden is de startdatum destijds verschoven naar begin 2019.

Hoogbouwprojecten hebben mijn interesse omdat dat gewoon alles in zich heeft. De uitdaging, spanning, planning en de complexiteit ervan. Natuurlijk ook het verticale transport met het geheel mee omhoog en de daaraan vasthangende bouwmethode en alles wat hiermee te maken heeft. Zeker als het op een “postzegel” in relatie tot de omgeving gesitueerd is.

Om zo’n project succesvol te maken is een goede samenwerking uiterst belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor het tijdig ontvangen van de benodigde en complete gegevens. Iets waar het vaak nog wel eens aan schort. Maar waar een wil is, is altijd een weg te vinden om zaken op te lossen en op tafel te krijgen.

Het contact met Peter Eijkelenboom heb ik als positief mogen ervaren. Hij is een zeer betrokken consultant die eens in de zoveel tijd even belt hoe het gaat.” Publicatie datum: 22 december 2020

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Peter Eijkelenboom Consultant Werkvoorbereiding Bouwkunde
Peter Eijkelenboom