HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Home Strategisch partner

Personeelsplanning

In de markt komt het nog te vaak voor dat aannemers, installateurs en adviseurs op zoek gaan naar professionals als ze die nú nodig hebben. Op deze ad hoc manier vacatures invullen is als het blussen van brandjes. Bovendien zoek je zo alleen naar de professionals die op dat moment beschikbaar zijn Als je dan al iemand vindt om je vacature in te vullen, is dat hooguit de best beschikbare professional en dus niet per se de beste. Met alle mogelijke nadelen van dien. Faalkosten kunnen immers hoog oplopen als het project vertraging oploopt door een professional die niet voldoet. Of die zelfs vervangen moet worden omdat hij niet op zijn plek zit en weg wil.

Langetermijnplanning

Door pas te gaan zoeken als je een vacature hebt, vind je zelden de meest geschikte professional, die met zijn skills en expertise naadloos op jouw project aansluit. Die allerbeste kandidaat vind je alleen als je met strategische personeelsplanning aan de slag gaat. Zo ga je van kortetermijnbehoefte naar langetermijnplanning.

Hoe helpen wij jou?

Velox helpt je door samen met jou een strategische personeelsplanning op te stellen. We voeren gesprekken met je over welke expertises je wanneer nodig hebt en welke professional die behoefte kan vervullen. Daarnaast kun jij 24/7 terecht op een realtime platform waarop dé beste specialisten staan.

Op dat platform kun je van alle Velox-professionals tot zes maanden in de toekomst zien wanneer ze precies beschikbaar komen. Stel je zoekt voor over een halfjaar enkele uitvoerders. Dan krijg je via ons platform een helder overzicht in welke uitvoerders onder onze professionals tegen die tijd beschikbaar komen. Inclusief aanvullende informatie zoals de regio, senioriteit, skills en ervaring op projecten. Zo kun je ver vooruit plannen wie je voor welk project nodig hebt. En je bent je concurrenten een flinke stap voor. Hoe strategisch wil je het hebben?

Contact

Vragen of interesse?

Benieuwd wat Velox voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact met mij op. Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik