HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Ziekenhuis St. Jans Gasthuis (SJG Weert)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Ziekenhuis St. Jans Gasthuis (SJG Weert)

Ziekenhuis St. Jans Gasthuis (SJG Weert)

Weert 60 mio 20.000 m2 Q4 2023 - Q2 2030
Het duurzame Ziekenhuis St. Jans Gasthuis (SJG Weert) zal worden gebouwd in twee bouwdelen, verdeeld over twee fases. Fase 1 omvat de realisatie van verschillende afdelingen en voorzieningen. Op de begane grond zullen onder andere een apotheek, de Intensive Care (IC) en de Spoedeisende Hulp (SEH) worden gevestigd. Op de eerste verdieping komen diverse poliklinieken, terwijl op de tweede verdieping de dagverpleging en het Vrouw-Moeder-Kind centrum worden ondergebracht. De derde en vierde verdieping zullen dienen als verpleegafdelingen. Tevens worden er een laboratorium en mortuarium gerealiseerd. Dit alles zal plaatsvinden na de sloop van de bestaande ziekenhuisgebouwen aan de Vogelsbleek.
In fase 2, die naar verwachting in 2025 van start zal gaan, wordt het ziekenhuis aan de achterzijde (Boerhaavestraat) uitgebreid met een tweede gebouw. Dit gebouw zal onder andere een operatiecentrum en de borstkankerkliniek van Alexander Monro huisvesten. Daarnaast komt er een restaurant voor medewerkers en bezoekers, waar zij kunnen genieten van maaltijden en ontspanning.

Bij de ontwikkeling van het Ziekenhuis St. Jans Gasthuis wordt nadrukkelijk ingezet op duurzaamheid. Het ontwerp en de bouw zullen voldoen aan de hoogste duurzaamheidsstandaarden, met aandacht voor energie-efficiëntie en milieuvriendelijke technologieën. Hierdoor zal het ziekenhuis een groen en toekomstgericht karakter krijgen.

Met de realisatie van het Ziekenhuis St. Jans Gasthuis wordt gestreefd naar een moderne zorgomgeving die voldoet aan de hedendaagse behoeften van patiënten en medisch personeel. Het nieuwe ziekenhuis zal state-of-the-art voorzieningen bieden en een gastvrije en comfortabele omgeving creëren waarin hoogwaardige zorg kan worden geleverd.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.
Wil jij bijdragen aan dit project?

Wij zijn constant in gesprek met de partners van dit project en monitoren nauwkeurig welke functies er beschikbaar komen. WIl je graag bijdragen aan dit project? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld