HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Waldorp Four: 3 woontorens
Home Oplossingen Projectenoverzicht Waldorp Four: 3 woontorens

Waldorp Four: 3 woontorens

Den Haag 90 mio 80.000 Q3 2024 - Q4 2026
Aan de Waldorpstraat 101-147 zal het ambitieuze project 'Waldorp Four' worden gerealiseerd, dat bestaat uit de bouw van vier woontorens met in totaal 1160 appartementen. Het project omvat ongeveer 512 koopappartementen, 423 studentenwoningen voor DUWO en 225 huurappartementen voor Arcade. De vier woontorens zullen een commerciële plint hebben, die ruimte biedt voor collectieve voorzieningen, lichte horeca, dienstverlening en een parkeergarage met 160 parkeerplaatsen.
De appartementen in 'Waldorp Four' zullen een gevarieerd woonaanbod vormen, geschikt voor verschillende doelgroepen. Het project voorziet in de behoefte aan koopappartementen, studentenwoningen en huurappartementen, waardoor een diverse gemeenschap kan ontstaan.

De drie woontorens van 75 meter hoog en de woontoren van 43 meter zullen worden gebouwd met behulp van prefab bouwtechnieken. Dit versnelt het bouwproces en zorgt voor efficiëntie en kwaliteit in de constructie.

De commerciële plint van de woontorens zal een bruisende sfeer creëren, met ruimte voor collectieve voorzieningen en lichte horeca. Bewoners kunnen genieten van gemakkelijke toegang tot dienstverlenende faciliteiten en een levendige omgeving.

Het 'Waldorp Four'-project belooft een verrijking te zijn voor het stadsbeeld en de gemeenschap. Met een mix van wonen, commerciële ruimtes en parkeergelegenheid zal dit project bijdragen aan de ontwikkeling van een levendige en duurzame leefomgeving in dit deel van de stad.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld