HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Victoriatoren
Home Oplossingen Projectenoverzicht Victoriatoren

Victoriatoren

Eindhoven 50 mio 40.000 m2 Q1 2024 - Q1 2026
De Victoriatoren is een indrukwekkend project in het hart van Eindhoven dat bijdraagt aan de groei van de stad. Het project omvat een nieuwe wolkenkrabber die gebouwd wordt aan de Stationsweg, vlakbij het centraal station. De toren zal een hoogte hebben van 80 meter en 24 verdiepingen tellen. Het zal worden gebruikt als kantoorruimte en zal plaats bieden aan verschillende bedrijven.

De Victoriatoren is een belangrijke ontwikkeling voor de stad, omdat het de skyline van Eindhoven verandert en bijdraagt aan de economische groei. De toren zal worden gebouwd op een strategische locatie, vlakbij het station en het stadscentrum, wat het aantrekkelijk maakt voor bedrijven die zich willen vestigen in Eindhoven.

Het ontwerp van de toren is zeer modern en duurzaam. De gevel is voorzien van glas dat zorgt voor veel lichtinval en een prachtig uitzicht over de stad biedt. Daarnaast wordt de toren voorzien van groene gevels en dakterrassen om bij te dragen aan de biodiversiteit en de leefbaarheid van de stad.

Het project wordt uitgevoerd door de Nederlandse vastgoedontwikkelaar Provast en wordt naar verwachting in 2023 opgeleverd. De Victoriatoren zal een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Eindhoven als stad van innovatie en technologie, en zal bijdragen aan de verdere groei van de regio.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld