HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Tree House: houtbouw op het Rotterdam Central District
Home Oplossingen Projectenoverzicht Tree House: houtbouw op het Rotterdam Central District

Tree House: houtbouw op het Rotterdam Central District

Rotterdam 45 mio 41.000 m2 Q4 2023 - Q2 2026
Tree House is een opvallend nieuw project op het Rotterdam Central District, dat zich richt op het ontwikkelen van duurzame en groene kantoorruimtes. Het project is een samenwerking tussen het Nederlandse bedrijf OVG Real Estate en de Amerikaanse architectenbureau SHoP Architects.
Het project omvat de bouw van een duurzame kantoortoren van 140 meter hoog met 22 verdiepingen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan het groene aspect. Zo zal de toren worden voorzien van een groene gevel en daktuin, en zullen er ook bomen en planten worden geplant in en rondom de toren. Dit zorgt niet alleen voor een mooi uiterlijk, maar draagt ook bij aan de luchtkwaliteit en het welzijn van de gebruikers.
Het project is ook gericht op duurzaamheid. Zo zal de toren worden voorzien van zonnepanelen en andere energiebesparende technologieën, waardoor het energieverbruik aanzienlijk zal worden verminderd.

Het Tree House-project is een belangrijke ontwikkeling voor het Rotterdam Central District en draagt bij aan de ambitie om een van de meest duurzame en innovatieve steden ter wereld te worden. Het project is momenteel in aanbouw en wordt naar verwachting in 2026 opgeleverd.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen