HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Stage
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Stage

The Stage

Den Haag 74 mio 53.000 Q4 2023 - Q4 2026
In project 'The Stage', dat plaatsvindt in de Verheeskade, wordt een dynamisch wooncomplex gerealiseerd dat voldoet aan de behoeften van verschillende doelgroepen. Het project omvat de bouw van twee imposante woontorens, namelijk de Oosttoren en de Westtoren.
De Oosttoren, met een hoogte van 115 meter, zal onderdak bieden aan 520 studentenwoningen, die speciaal ontworpen zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van jonge studenten. Deze woningen zullen beschikbaar zijn voor huur, waardoor ze betaalbaar en toegankelijk zijn voor studenten met verschillende achtergronden.

De Westtoren, met een hoogte van 76 meter, zal 387 huurappartementen bevatten. Deze appartementen zijn ontworpen met het oog op comfort en leefbaarheid en bieden een aantrekkelijke woonomgeving voor huurders.

Naast de wooneenheden zullen beide torens ook commerciële ruimten bevatten. Deze ruimten bieden de mogelijkheid voor diverse bedrijven om zich te vestigen, waardoor er een bruisende mix van winkels en diensten ontstaat. Bovendien zal er een parkeergarage worden gebouwd om te voorzien in de parkeerbehoeften van de bewoners en bezoekers.
Met de sloop van het huidige complex wordt ruimte gemaakt voor dit nieuwe en moderne wooncomplex. 'The Stage' belooft een levendige en diverse omgeving te creëren, waar studenten, huurders en ondernemers samenkomen. Het project is gericht op het bieden van hoogwaardige en comfortabele wooneenheden, terwijl het tevens bijdraagt aan de ontwikkeling van de omgeving als geheel.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen