HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Sax
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Sax

The Sax

Rotterdam 100 mio 82.200 Q4 2023 - Q3 2027
Op de indrukwekkende Wilhelminapier, gelegen in het bruisende Kop van Zuid, zal het prestigieuze project 'The Sax' worden gerealiseerd. Dit project omvat de bouw van twee imposante woontorens genaamd Havana en Philadelphia, met respectievelijk een hoogte van 107 en 180 meter. Deze architectonische hoogstandjes bieden een adembenemend uitzicht over de stad.
In totaal zullen de woontorens 912 appartementen herbergen, waarvan 669 in de verhuursector en 243 in de koopsector. Dit biedt een gevarieerd aanbod aan woonmogelijkheden voor verschillende huurders en kopers. De appartementen worden ontworpen met aandacht voor comfort, stijl en kwaliteit, waardoor bewoners kunnen genieten van een luxe woonsfeer.

Naast de appartementen zullen de torens ook ruimte bieden aan diverse voorzieningen. Zo zal er een restaurant worden gevestigd waar bewoners kunnen genieten van culinaire hoogstandjes. Daarnaast wordt er een ruime fietsgarage gerealiseerd met maar liefst 1000 plekken, waardoor bewoners hun fiets veilig en gemakkelijk kunnen stallen.

Om het gevoel van gemeenschap te versterken, zullen er ook gemeenschappelijke ruimtes worden gecreëerd. Deze ruimtes bieden faciliteiten zoals sportfaciliteiten en een gameroom, waar bewoners kunnen ontspannen en sociale contacten kunnen opdoen.

Een bijzonder kenmerk van 'The Sax' is de luchtbrug die de twee torens op een hoogte van 100 meter met elkaar verbindt. Deze unieke verbinding voegt een extra dimensie toe aan het project en zorgt voor een opvallend en kenmerkend element in de skyline van de stad.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld