HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Dialoque
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Dialoque

The Dialoque

Duivendrecht 75 mio 30.000 Q2 2024 - Q2 2027
Het ambitieuze project 'The Dialogue' brengt een gevarieerd woonaanbod naar de H.J.E. Wenckebachweg 144-148. Na de sloop van het pand Kroonstate zal op deze locatie een nieuw wooncomplex verrijzen, dat een diverse mix van woningen en voorzieningen zal bieden.
Het project omvat 123 sociale huurwoningen, die een belangrijke bijdrage zullen leveren aan de beschikbaarheid van betaalbare huisvesting in de regio. Daarnaast worden er 197 huurwoningen in het middensegment gerealiseerd, waardoor er ook een passende woningvoorraad is voor mensen met een gemiddeld inkomen. Voor diegenen die de voorkeur geven aan het bezitten van een woning, zullen er 110 koopwoningen beschikbaar zijn.

Een bijzonder aspect van 'The Dialogue' is de woonvoorziening met 42 zorgunits. Deze zorgunits zijn specifiek ontworpen voor mensen met dementie en bieden een veilige en ondersteunende omgeving. Dit draagt bij aan de kwaliteit van leven voor deze kwetsbare groep en biedt hen de zorg en begeleiding die zij nodig hebben.

Naast de wooneenheden zal het complex ook ruimte bieden aan diverse voorzieningen. Er zal een gezellige horecagelegenheid worden gevestigd, evenals een kleinschalige supermarkt die gemakkelijk toegankelijk is voor bewoners. Bovendien zullen er bedrijfsruimtes beschikbaar zijn, waardoor er ruimte is voor lokale ondernemers om hun bedrijf te vestigen.

Met 'The Dialogue' wordt er een levendige en diverse woonomgeving gecreëerd. Het project voorziet in verschillende woningtypen en biedt een mix van sociale, middensegment- en koopwoningen, evenals zorgvoorzieningen en diverse voorzieningen die het dagelijks leven verrijken. Het draagt bij aan een inclusieve en bruisende gemeenschap op deze locatie.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld