HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The BaanTower
Home Oplossingen Projectenoverzicht The BaanTower

The BaanTower

Rotterdam 60 mio 40.000 m2 Q3 2023 - Q3 2026
Het project The BaanTower in Rotterdam is een ambitieus project dat zich richt op de ontwikkeling van een hoogwaardige woon- en werkomgeving in de stad. Het project bevindt zich in de wijk Kralingen-Crooswijk en bestaat uit een toren van 50 verdiepingen, die zich uitstrekt over een oppervlakte van maar liefst 40.000 vierkante meter.

The BaanTower is ontworpen door de bekende architectenbureau MVRDV en zal in totaal ruimte bieden aan meer dan 250 woningen en een aantal bedrijfsruimten. De woningen zullen voornamelijk bestaan uit appartementen, maar er zullen ook een aantal penthouses en duplex-appartementen beschikbaar zijn. De woningen zullen voorzien zijn van alle moderne gemakken en luxe, zoals een eigen parkeerplaats, een privéterras en een prachtig uitzicht over Rotterdam.

Het project is niet alleen gericht op de ontwikkeling van woningen, maar ook op de ontwikkeling van een levendige wijk. Er zullen diverse voorzieningen worden gecreëerd, zoals een gezondheidscentrum, een sportcentrum en een winkelcentrum. Ook zullen er veel groene ruimtes worden aangelegd, waaronder een park en een dakterras. Dit alles zal bijdragen aan een prettige leefomgeving voor bewoners en bezoekers van The BaanTower.

Het project is ook duurzaam ontworpen. Zo zal er gebruik worden gemaakt van zonnepanelen en zal er een warmtepomp worden geïnstalleerd. Hierdoor zal het gebouw energie-efficiënt zijn en zal er een bijdrage worden geleverd aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

The BaanTower is een uniek project dat zich richt op de ontwikkeling van een hoogwaardige woon- en werkomgeving in Rotterdam. Het project zal bijdragen aan de revitalisering van de wijk Kralingen-Crooswijk en zal zorgen voor een prettige leefomgeving voor bewoners en bezoekers. Het project is ook duurzaam ontworpen en zal een bijdrage leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot. The BaanTower is een project om naar uit te kijken en zal zeker een mooie toevoeging zijn aan de stad Rotterdam.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld