HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Mix Amsterdam
Home Oplossingen Projectenoverzicht Mix Amsterdam

Mix Amsterdam

Amsterdam 75 mio 66.000 m2 Q3 2023 - Q1 2026
MIX Amsterdam is een groot nieuw project in Amsterdam dat zich richt op de ontwikkeling van duurzame en betaalbare woningen. Het project is een samenwerking tussen het Nederlandse bouwbedrijf Vink Bouw en het vastgoedbedrijf MN.

Het project omvat de bouw van 384 woningen, waarvan 50% sociale huurwoningen en 50% vrije sectorwoningen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en innovatie. Zo zullen de woningen worden voorzien van duurzame materialen en energiebesparende technologieën, zoals zonnepanelen en een efficiënt verwarmingssysteem. Ook zal er veel groen worden toegevoegd aan het project, waaronder groene daken en gemeenschappelijke tuinen.

Het project is gericht op het creëren van een duurzame en inclusieve woonomgeving, waarbij betaalbaarheid en kwaliteit centraal staan. Door de combinatie van sociale huurwoningen en vrije sectorwoningen, wordt er gestreefd naar een diverse en gemengde buurt.

Het MIX Amsterdam-project is een belangrijke ontwikkeling voor Amsterdam en draagt bij aan de ambitie om een van de meest duurzame en leefbare steden ter wereld te worden. Het project is momenteel in aanbouw en de oplevering wordt verwacht in 2026.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld