HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Het nieuwe Rivium: deelplan De Caap
Home Oplossingen Projectenoverzicht Het nieuwe Rivium: deelplan De Caap

Het nieuwe Rivium: deelplan De Caap

Capelle aan de IJssel 203 mio 198.000 m2 Q4 2023 - Q2 2027
In het ambitieuze plan 'De Caap', dat onderdeel uitmaakt van de gebiedsontwikkeling 'Het Nieuwe Rivium', zal een indrukwekkende woontoren verrijzen. Deze woontoren zal onderdak bieden aan ongeveer 1700 woningen, waarvan de verdeling tussen huur- en koopwoningen nog nader bepaald zal worden. De diversiteit aan woningtypen zal variëren van appartementen en penthouses tot studio's en beneden-bovenwoningen met een eigen ingang op de begane grond. Zo ontstaat er een gevarieerde mix die aan verschillende woonbehoeften kan voldoen.
Naast de woningen zal de woontoren ook ruimte bieden aan commerciële voorzieningen. Er komt een uitgebreide commerciële ruimte van maar liefst 10.000 vierkante meter, waarin diverse winkels en horecagelegenheden hun plek zullen vinden. Dit zorgt voor een bruisende sfeer en biedt bewoners en bezoekers de mogelijkheid om te winkelen, te genieten van culinaire hoogstandjes en te ontspannen.

Om te voorzien in parkeergelegenheid wordt er een acht verdiepingen tellende parkeergarage gerealiseerd. Hierdoor wordt voldoende ruimte geboden voor bewoners en bezoekers om hun voertuigen veilig te parkeren.

Met het plan 'De Caap' en de bredere gebiedsontwikkeling 'Het Nieuwe Rivium' wordt een nieuwe en levendige woonomgeving gecreëerd. Het biedt een unieke mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen op een centrale locatie. Het plan draagt bij aan de verdere groei en ontwikkeling van het gebied en creëert een aantrekkelijke leefomgeving voor de toekomstige bewoners.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld