HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Het Kwadrant
Home Oplossingen Projectenoverzicht Het Kwadrant

Het Kwadrant

Maarssen 50 mio 46.000 m2 Q2 2024 - Q2 2026
In de wijk Maarssenbroek is er een opwindend nieuwbouwproject genaamd 'Kwadrant 1' in ontwikkeling, dat een belangrijk onderdeel vormt van de herontwikkeling van Het Kwadrant en de Planetenbaan. Dit ambitieuze project omvat de bouw van 499 moderne huurappartementen, evenals een ondergrondse parkeergarage met 220 parkeerplaatsen. Het doel van dit project is het creëren van een levendige en duurzame woongemeenschap die aan de behoeften van de huidige en toekomstige bewoners voldoet.

De 499 huurappartementen worden ontworpen met het oog op comfort, stijl en functionaliteit. De architectuur zal eigentijds zijn en rekening houden met de moderne woonwensen. Elk appartement zal voorzien zijn van hoogwaardige voorzieningen en moderne faciliteiten om een aangename leefomgeving te bieden aan de bewoners. Of het nu gaat om individuen, stellen of gezinnen, er zal voor iedereen een geschikte woning zijn.

Naast de woonruimtes zal de ondergrondse parkeergarage een belangrijke toevoeging zijn aan het project. Met 220 parkeerplaatsen zullen bewoners en bezoekers voldoende parkeergelegenheid hebben. Dit draagt niet alleen bij aan het verminderen van parkeerproblemen, maar ook aan het behoud van een aantrekkelijke en autoluwe woonomgeving.

Het 'Kwadrant 1'-project wordt met zorg en oog voor duurzaamheid uitgevoerd. Er zal gebruik worden gemaakt van energiezuinige technologieën en milieuvriendelijke materialen om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Bovendien wordt er gedacht aan gemeenschappelijke groene ruimtes en voorzieningen die de sociale interactie en het gevoel van gemeenschap bevorderen.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld