HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Four Brothers
Home Oplossingen Projectenoverzicht Four Brothers

Four Brothers

Roermond 36 mio 13.700 m2 Q1 2024 - Q4 2026
Four Brothers in Roermond is een project dat een voormalig industrieterrein transformeert in een levendige woonwijk. Het project is gelegen aan de oevers van de Maas en omvat vier woongebouwen die elk zijn vernoemd naar een van de vier broers die het bedrijf op het terrein runden.
Het project is ontwikkeld door een samenwerking tussen de gemeente Roermond en Bouwfonds Property Development. Het doel was om een duurzame en moderne woonwijk te creëren die past bij de huidige tijd en aansluit op de historische en culturele context van de stad.

De gebouwen hebben verschillende hoogtes en gevelmaterialen, wat zorgt voor een diversiteit aan woningtypen en een speels effect. Het ontwerp is geïnspireerd op de industriële gebouwen die ooit op het terrein stonden.

Four Brothers in Roermond biedt een mix van sociale huurwoningen, vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Daarnaast is er ruimte voor commerciële functies, zoals horeca en kantoren. De wijk is ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en groen, met onder andere een gemeenschappelijke binnentuin en groene daken.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg