VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
De verbindende rol van project District E in Eindhoven
Home Oplossingen Projectenoverzicht De verbindende rol van project District E in Eindhoven

De verbindende rol van project District E in Eindhoven

Het Stationsplein in Eindhoven wordt de komende jaren flink onder handen genomen. Ontwikkelaar Amvest, architectenbureau Powerhouse Company en landschapsarchitect ZUS wonnen in 2017 de besloten prijsvraag van de gemeente Eindhoven met hun visie voor ‘District E’ te Eindhoven. BESIX is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en hiermee verrijst in de skyline van de stad een gedifferentieerd woonprogramma met een breed scala van publieke en commerciële funties.

Bouw & planning van District E Eindhoven

Wanneer het project afgerond is – naar verwachting eind 2026 – zal District E een lokaal icoon en herkenbaar silhouet voor en van Eindhoven zijn. Volgens de betrokken architecten kan het gebied zelfs een heus symbool worden voor de gehele Brainport Regio. Vanwege ingediende bezwaren bij de Raad van State heeft het project echter vertraging opgelopen, en zal de bouw van District E naar verwachting begin 2023 pas echt van start gaan.

Ondertussen wordt er door Besix Nederland nog hard gezocht naar de juiste man- en vrouwkracht om begin 2023 als ervaren werkvoorbereider bij te dragen aan dit prestigeuze project. Als werkvoorbereider verzorg jij zowel de technische als de organisatorische voorbereiding en ondersteun je tijdens de voorbereidende én uitvoerende fase van het project. Kortom: jij bent de ‘technische spin in het web’ en vervuld een onmisbare rol voor BESIX op het project District E.

Beschik jij over HBO werk- en denkniveau en heb je minimaal 5 jaar ervaring op binnenstedelijke complexe hoogbouwprojecten? Aarzel niet en neem direct contact met ons op. Wij koppelen je graag aan BESIX. Meer informatie over de openstaande vacature vind je op werkenbijvelox.nl.

Wil je ook helpen om project District E in Eindhoven te realiseren?

Velox draagt graag bij aan de werving van o.a. werkvoorbereiders en uitvoerders die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project District E? Neem dan direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

De verbindende rol van project District E in Eindhoven

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.
Wil jij bijdragen aan dit project?

Wij zijn constant in gesprek met de partners van dit project en monitoren nauwkeurig welke functies er beschikbaar komen. WIl je graag bijdragen aan dit project? Vul dan het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. 

Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Paul van der Heiden