HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Brutus
Home Oplossingen Projectenoverzicht Brutus

Brutus

Rotterdam 135 mio 75.000 m2 Q3 2024 - Q2 2027
Ontdek 'Brutus', een dynamisch project in het M4H-gebied, dat drie moderne woontorens met 750 appartementen omvat. Dit project biedt een variatie aan woonopties, zowel in koop als sociale huur, en vormt een nieuwe culturele kern met een museum, tentoonstellingsruimtes en een openbaar kunstdepot.
Gelegen tussen de Keileweg en Benjamin Franklinstraat, brengt 'Brutus' ook een levendige mix van horeca, waardoor het een ideale ontmoetingsplek wordt voor zowel bewoners als bezoekers. De buitenruimte verrijkt het gebied verder met een openluchtbioscoop, theater en een beeldentuin, die samen een unieke buitenbeleving bieden.

'Brutus' staat symbool voor de vernieuwing van het M4H-gebied; het is een project dat wonen, kunst en gemeenschapszin samenbrengt. Het plan belichaamt een ambitieuze stap naar een levendig en cultureel verrijkt stadsdeel, waar het stedelijk leven een nieuwe dimensie krijgt.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik