HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
ABN Amro kantoor
Home Oplossingen Projectenoverzicht ABN Amro kantoor

ABN Amro kantoor

Amsterdam 150 mio 98.000 m2 Q1 2023 - Q2 2025
Het ABN Amro-kantoor aan de Foppingadreef zal een grootschalige herontwikkeling ondergaan met als doel het verbeteren, uitbreiden, verduurzamen en creëren van nieuwe werk- en ontmoetingsplekken voor de 10.800 medewerkers van de bank. Het nieuwe ontwerp streeft ernaar om het gebouw 'Paris Proof' te maken, wat betekent dat het voldoet aan de duurzaamheidsdoelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs.
Het project legt de nadruk op het implementeren van verschillende energiebesparende en milieuvriendelijke maatregelen om de ecologische voetafdruk van het kantoor te verminderen. De renovatie zal zich richten op het maximaliseren van energie-efficiëntie, het verminderen van de CO2-uitstoot en het bevorderen van het gebruik van hernieuwbare energiebronnen. Door middel van innovatieve technologieën en duurzame materialen zal het gebouw voldoen aan de hoge duurzaamheidsstandaarden.

Een belangrijk doel van het project is het behalen van een BREEAM Excellent-certificering, een internationaal erkend duurzaamheidskeurmerk. Dit certificaat benadrukt de inzet van ABN Amro om een milieuvriendelijk en gezond werkomgeving te creëren voor haar medewerkers en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De herontwikkeling en verduurzaming van het ABN Amro-kantoor tonen het streven van de bank om een voortrekkersrol te spelen op het gebied van duurzaamheid en groene initiatieven. Door het creëren van een energie-efficiënt en duurzaam gebouw draagt ABN Amro bij aan de overgang naar een meer duurzame en koolstofarme economie.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg