HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Zwanenpark
Home Oplossingen Projectenoverzicht Zwanenpark

Zwanenpark

Nijmegen 70 mio 32000 m2 Q4 2024 - Q4 2027
Het project 'Zwanenpark' op de voormalige ROC-locatie in Zwanenveld brengt een frisse impuls aan de wijk met de bouw van 400 tot 450 nieuwe woningen, bestaande uit een mix van koop- en middeldure huurwoningen. Deze zorgvuldige inrichting creëert een harmonieuze verbinding tussen de bebouwing en de natuurlijke omgeving, waarbij het ontwerp drie groene ruimtes integreert. Twee daarvan zijn exclusief voor de bewoners, terwijl het derde gebied een centraal openbaar park wordt dat dient als een levendige ontmoetingsplek.
De architectuur is slim ontworpen met parkeerfaciliteiten onder de gebouwen, grotendeels ingegraven, om een naadloze overgang naar een glooiend landschap te bieden. Dit ontwerp, waarbij landschap en architectuur samensmelten, zorgt voor een visueel aantrekkelijke en functionele leefomgeving. Het openbare park speelt een cruciale rol als schakel tussen de nieuwe en bestaande bebouwing, waardoor Zwanenpark niet alleen een plek wordt voor nieuwe bewoners maar ook een verrijking voor de hele gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Cas van Kuilenburg Consultant Installatietechniek