VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Een woonwijk voor jong en oud: Xplore Diemen
Home Oplossingen Projectenoverzicht Een woonwijk voor jong en oud: Xplore Diemen

Een woonwijk voor jong en oud: Xplore Diemen

Appartementen en stadswoningen met een stedelijke uitstraling, in een groene omgeving met veel water. Die combinatie vind je straks in Xplore, een nieuwe wijk in Diemen nabij Amsterdam. Holland Park West wordt een nieuwe woonbuurt binnen de wijk Holland Park. Xplore bestaat uit 706 woningen. Daarvan worden 212 sociale huurwoningen en 170 middeldure huurwoningen gerealiseerd. Het plan houdt rekening met 1.500m2 aan voorzieningen. 

Woningen

De eerste woningen in Xplore komen naar verwachting eind dit jaar in de verkoop. Daarbij gaat het om de fasen 1 en 2 van het project. De volgende twee fasen moeten dan in de zomer van volgend jaar in de verkoop komen. Het project gaat bestaan uit vier woongebieden rondom intieme binnenhoven. Bij de opzet is veel aandacht besteed aan de mogelijkheid om sociale contacten te leggen.

Holland Park

Xplore Holland Park West is onderdeel van Holland Park. Dit vroegere bedrijventerrein transformeert zich in een opvallende woonwijk met bijzondere architectuur. Holland Park Oost en de studentencampus zijn bijna volledig ontwikkeld. De bouw van Xplore Holland Park West gaat de komende jaren beginnen.

''We kunnen niet meer om duurzaamheid heen. We integreren het in onze manier van werken en gaan constant mee met de nieuwste ontwikkelingen op duurzaamheidsgebied. We bouwen met oog voor de toekomst'', aldus het ontwikkelteam van Xplore

Werken op een project als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Vraag informatie op over het project

Een woonwijk voor jong en oud: Xplore Diemen

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld