HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
World of Food 2.0
Home Oplossingen Projectenoverzicht World of Food 2.0

World of Food 2.0

Amsterdam 40 mio 35.000 m2 Q3 2024 - Q1 2027
Het project 'World of Food 2.0' in Develstein belooft een dynamische toevoeging te zijn aan de stedelijke infrastructuur, gericht op het verrijken van de lokale gemeenschap door middel van residentiële en commerciële ontwikkeling. Dit plan omvat de constructie van 351 appartementen, waarbij de details over huur- of koopopties nog worden bepaald, bovenop een innovatieve plint met functies zoals een uitgebreid Foodcourt.
De bouw zal plaatsvinden op de locatie van een voormalige parkeergarage, die wordt gesloopt om ruimte te maken voor deze nieuwe ontwikkeling. Dit project niet alleen woongelegenheid biedt, maar ook een bruisend centrum voor culinaire en sociale interacties zal zijn, wat een levendige ontmoetingsplek creëert voor bewoners en bezoekers.

Met ongeveer 2.500 m2 aan plintfuncties biedt 'World of Food 2.0' een scala aan eetgelegenheden en is het ontworpen om een centrale hub in het gebied te worden, wat de lokale economie stimuleert en een cultureel trefpunt vormt. Het project zal naar verwachting een significante bijdrage leveren aan de stadsvernieuwing van Develstein en biedt voor bouwprofessionals een kans om mee te werken aan een project dat zowel architecturale innovatie als stadsverlevendiging belichaamt.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Koen Ruigrok Consultant bouw