HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Woodstone
Home Oplossingen Projectenoverzicht Woodstone

Woodstone

Heerhugowaard 30.000.000 15.000 m2 Q2 2023 - Q3 2024
Het project Woodstone is een innovatief bouwproject in de stad Heerhugowaard waarbij hout en steen worden gecombineerd om duurzame en esthetisch aantrekkelijke gebouwen te creëren.
Het doel van Woodstone is om een duurzame levensstijl te bevorderen door het gebruik van natuurlijke materialen en energie-efficiënte technologieën. Bovendien zal het project bijdragen aan de verbetering van de leefomgeving van de stad door middel van het creëren van groene ruimtes en het aanbieden van gemeenschapsvoorzieningen.

De gebouwen in Woodstone zullen worden opgetrokken uit houten frames met een steenachtige afwerking, wat zorgt voor een uniek en aantrekkelijk uiterlijk. Binnenin zullen de woningen zijn uitgerust met energie-efficiënte apparatuur en zullen ze zijn voorzien van zonnepanelen om zelfvoorzienend te zijn in termen van energie.

Het project Woodstone is een belangrijke stap naar een duurzame toekomst voor de stad Heerhugowaard en biedt mensen de kans om te wonen in een omgeving die in harmonie is met de natuur. Het project zal ook bijdragen aan de lokale economie door middel van het creëren van werkgelegenheid tijdens de bouw en het aanbieden van diensten en voorzieningen aan de bewoners.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen