HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Healthy Urban Quarter: Wonderwoods
Home Oplossingen Projectenoverzicht Healthy Urban Quarter: Wonderwoods

Healthy Urban Quarter: Wonderwoods

Op 1 december 2020 startte de bouw van het multifunctionele complex 'Wonderwoods' met twee woontorens van 90 en 70 meter hoog. De torens worden goed voor zo'n 254 vrije sector huurwoningen, 146 koopwoningen en commerciële functies, zoals kantoren, een sportschool en winkels. De locatie van het complex staat dan ook bekend als het 'Healthy Urban Quarter' (gezond stedelijk kwartier) en ligt nabij het centraal station.

Veel energie

Voor hen die gaan werken in een van de torens zijn er ook voordelen van de beplanting. Het onderzoek The Relative Benefits of Green Versus Lean Office Space zou volgens Arcadis aan hebben getoond dat de productiviteit hoger is en de gezondheid bevorderd wordt bij werknemers die werken in een groene en prettige omgeving. De baten kunnen oplopen tot maar liefst € 3.600 per werknemer per jaar!

De naam Wonderwoods verwijst naar de verwondering die een bos op een toren midden in de stad oproept. Het project won al meerdere prijzen, waaronder de prijs voor beste project van het jaar van de MIPIM Architectural Review. Pieter Kal, ontwikkelmanager bij KondorWessels Projecten, deelde mee dat Wonderwoods een prachtproject is, wat hij merkte aan de hoeveelheid energie dat het project losmaakt bij alle collega’s. Wil jij ook werken op zo'n project? Bekijk dan eens onze vacatures of neem direct contact op.

Copyright @2Studio

Vraag informatie op over het project

Healthy Urban Quarter: Wonderwoods

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld