HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Winkelcentrum Rotterdam Zuid krijgt upgrade
Home Oplossingen Projectenoverzicht Winkelcentrum Rotterdam Zuid krijgt upgrade

Winkelcentrum Rotterdam Zuid krijgt upgrade

Rotterdam 20 mio 60.000 m2 Q1 2021 - Q3 2022
De grootse verbouwing van Winkelcentrum Zuidplein is in januari 2021 van start gegaan. De renovatiewerkzaamheden zijn gestart in het Atrium aan de noordzijde van het winkelcentrum. In totaal gaat het om 60.000 vierkante meter wat gerenoveerd wordt.

Tijdens de eerste bouwfase is aannemer Constructif aan de slag gegaan in het Atrium. Een nieuwe lift, een nieuw tourniquet en twee nieuwe roltrappen werden hier gerealiseerd. Om dit te kunnen doen moesten eerst de bestaande lift, de tourniquet en de roltrappen verwijderd worden. Om mogelijke overlast te voorkomen en de veiligheid van publiek te garanderen worden deze werkzaamheden buiten de winkeltijden om uitgevoerd.

Dit project is onderdeel van het overkoepelende project Hart van Zuid

Doel

De upgrading heeft tot doel het verbeteren van de kwaliteit, beleving en de verblijfswaarde van het winkelcentrum. Entrees, passages, pleinen en inrichting worden sterk verbeterd.

Uitvoering in fasen

De upgrade wordt in fasen uitgevoerd. De toegankelijkheid van de winkels en de doorloop blijft uiteraard gewaarborgd. Consumenten kunnen blijven winkelen en zullen met goede bewegwijzering en communicatie op de hoogte gehouden worden van de verbouwing.

De oplevering staat gepland medio 2022.

Ook bijdragen aan een project als deze?

Velox is bij dit project betrokken door de bijdrage van een bouwkundig Uitvoerder die via Velox op het project werkzaam is. Ook werken op projecten als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen