HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Winkelcentrum boven het Y
Home Oplossingen Projectenoverzicht Winkelcentrum boven het Y

Winkelcentrum boven het Y

Amsterdam 45 mio 25.000 m2 Q3 2024 - Q4 2027
Het winkelcentrum 'Boven 't Y' zal worden gerenoveerd en er zullen vier complexen met in totaal 461 huurappartementen (in het middensegment) worden gebouwd bovenop de bestaande winkels aan het Buikslotermeerplein. Het project omvat een complex ontworpen door Barend Koolhaas met 72 huurappartementen en 320 m2 aan winkelruimte. Daarnaast zal Unstudio verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van de overige drie woontorens, die 389 huurappartementen en 3322 m2 aan winkelruimte zullen bevatten.
De renovatie en uitbreiding van het winkelcentrum 'Boven 't Y' brengen nieuwe mogelijkheden met zich mee voor zowel bewoners als bezoekers. Met de toevoeging van de huurappartementen wordt een levendige woonomgeving gecreëerd, terwijl de bestaande winkels een gevarieerd aanbod aan winkelruimte behouden.

Het ontwerp van de appartementen en de woontorens zal worden gekenmerkt door de expertise van Barend Koolhaas en Unstudio. Er zal veel aandacht worden besteed aan functionaliteit, esthetiek en kwaliteit, om ervoor te zorgen dat de bewoners van de huurappartementen een comfortabel en eigentijds woongevoel ervaren.

Met deze renovatie en nieuwbouw wordt het winkelcentrum 'Boven 't Y' nieuw leven ingeblazen en zal het een modern en levendig stadsdeel worden. De combinatie van wonen, winkelen en recreëren zal bijdragen aan de aantrekkelijkheid van het gebied en een positieve impact hebben op de gemeenschap.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Nino Klieverik Consultant Installatietechniek
Nino Klieverik