HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Wilderszijde, Waterwijk
Home Oplossingen Projectenoverzicht Wilderszijde, Waterwijk

Wilderszijde, Waterwijk

Bergschenhoek 78 mio 63.000 m2 Q4 2023 - Q4 2028
Het project 'Wilderszijde' in Lansingerland zal worden uitgevoerd door het consortium OCW Wilderszijde, bestaande uit VolkerWessels Vastgoed en Van Omme & De Groot. Dit ambitieuze project omvat de bouw van ongeveer 515 woningen, waarvan de verdeling tussen koop- en huurwoningen nog nader bekend zal worden gemaakt.
Het plan 'Wilderszijde, Waterwijk' is strategisch gelegen tussen verschillende belangrijke locaties, waaronder de Tobias Asserlaan e.o., de Boterdorpseweg, het Annie M.G. Schmidtpark, Park de Polder, de N209 en de De Wildersekade. Deze gunstige ligging biedt bewoners gemakkelijke toegang tot groene gebieden, openbaar vervoer en belangrijke verbindingswegen.

Het project 'Wilderszijde' is een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van het gebied en draagt bij aan de groei en diversiteit van Lansingerland. De mix van koop- en huurwoningen zorgt voor een gevarieerde woonomgeving die aan verschillende behoeften en wensen voldoet.

Het consortium OCW Wilderszijde zal zich inzetten om hoogwaardige woningen te realiseren die voldoen aan moderne standaarden en duurzaamheidsprincipes. Het streven is om een aantrekkelijke woonomgeving te creëren met oog voor kwaliteit, comfort en leefbaarheid.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld