HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
WijCK
Home Oplossingen Projectenoverzicht WijCK

WijCK

Pijnacker 40 mio 34.000 m2 Q4 2023 - Q4 2025
In het ambitieuze nieuwbouwproject genaamd 'WijCK', gelegen in de opkomende woonwijk 'Centrumlijn Noord', zal een divers aanbod van ongeveer 330 woningen worden gerealiseerd. Dit aanbod omvat verschillende woningtypes, zoals appartementen, eengezinswoningen, maisonettes en stadswoningen. De precieze verdeling tussen huur en koop, evenals de exacte aantallen van elk type woning, moeten nog worden bepaald.
Wat betreft de segmentatie van de woningen, wordt beoogd om een evenwichtige mix te creëren. Ongeveer 40% van de woningen zal behoren tot het sociale segment, 37% tot het middensegment en 23% tot het hogere segment. Dit is gericht op het bereiken van een gevarieerde en inclusieve woonomgeving.

De locatie van de woonblokken is strategisch gelegen tussen de Klapwijkseweg en de metrolijn, dicht bij het Hofpleinpad. Er zal ook gezorgd worden voor een moderne parkeergarage om tegemoet te komen aan de behoeften van de bewoners.

Het 'WijCK' project vormt een belangrijk onderdeel van de stadsuitbreiding en zal naar verwachting een aanzienlijke bijdrage leveren aan de wooninfrastructuur en het stedelijke landschap van het gebied.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Camilo Jansen Consultant Projectbegeleiding Bouwkunde
Camilo Jansen