HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Westeinderhage
Home Oplossingen Projectenoverzicht Westeinderhage

Westeinderhage

Kudelstaart 40 mio 29.000 m2 Q4 2023 - Q1 2026
In het pittoreske gebied tussen de Herenweg en de Bilderdammerweg, nabij de prachtige Westeinderplassen, zal het bouwproject 'Westeinderhage' worden gerealiseerd. Dit project omvat de bouw van 267 woningen, waarvan het aantal koop- en huurwoningen nog nader bepaald zal worden. Het plan biedt een gevarieerde mix van woningtypes die aan verschillende behoeften voldoen.
Architecten van Mourik zullen verantwoordelijk zijn voor het ontwerp van 62 beneden- en bovenwoningen, evenals 30 sociale huur- en koopappartementen verdeeld over twee gebouwen. Met hun expertise zullen ze zorgen voor aantrekkelijke en functionele woningen die passen in de omgeving.

De ligging van Westeinderhage nabij de Westeinderplassen biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid en recreatieve activiteiten in de omgeving. Het project zal een perfecte combinatie vormen tussen rustig wonen en de nabijheid van water en groene ruimtes.

Het bouwproject Westeinderhage zal een waardevolle toevoeging zijn aan het gebied, waarbij aandacht wordt besteed aan architectonische kwaliteit en functionaliteit. Het streven is om een prettige woonomgeving te creëren waarin mensen zich thuis kunnen voelen.

Met het plan Westeinderhage wordt een unieke kans geboden om een nieuwe woning te verwerven op een prachtige locatie. Het project belooft een diversiteit aan woningen en een hoge levenskwaliteit te bieden, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor toekomstige bewoners.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg Sales Consultant Bouwkunde
Arie Wallenburg