HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Weespersluis in Weesp: Ruim, groen en waterrijk wonen
Home Oplossingen Projectenoverzicht Weespersluis in Weesp: Ruim, groen en waterrijk wonen

Weespersluis in Weesp: Ruim, groen en waterrijk wonen

Het groene en waterrijke nieuwbouwproject Weespersluis in de Bloemendalerpolder ademt innovatie en integrale ontwikkeling. Het project zorgt voor veel werkgelegenheid aan de rand van de randstad en bovendien geven de ontwikkelaars een stevig antwoord op de woningnood in dit gebied.

Integrale gebiedsontwikkeling en vakmanschap

Het centraal gelegen Weesp is in tien minuten te bereiken vanuit Amsterdam en ligt dichtbij ‘t Gooi, de Vecht en de Loosdrechtse Plassen. Daarnaast worden er diverse openbare aanlegplaatsen gecreëerd, waardoor bewoners zich gemakkelijk over het water kunnen verplaatsen. Om dit project te realiseren, zijn diverse vakprofessionals ingezet binnen de bouwkunde, installatie- en civiele techniek. Het project wordt ontwikkeld door vijf verschillende ontwikkelaars met verschillende belangen, wat een grote uitdaging kan zijn tijdens deze integrale gebiedsontwikkeling.

Wil je ook helpen om project Weespersluis te realiseren?

Velox is bij dit project betrokken en zet bouwprofessionals in die beschikken over de juiste kennis, expertise en ervaring. Wil jij jouw vakkennis inzetten voor project Weespersluis of een vergelijkbaar project? Bekijk dan hier onze vacatures, stuur een open inschrijving in of neem direct contact met ons op. Tot snel!

Vraag informatie op over het project

Weespersluis in Weesp: Ruim, groen en waterrijk wonen

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Romée van Klaveren Marketing & Communicatie
Romée van Klaveren