HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Waterfront Rivium
Home Oplossingen Projectenoverzicht Waterfront Rivium

Waterfront Rivium

Capelle aan den IJssel 50 mio 65.000 m2 Q4 2023 - Q2 2026
Het bedrijventerrein aan de Schaardijk en omgeving zal een transformatie ondergaan tot een levendige werk-woonwijk met diverse voorzieningen. Het ambitieuze plan 'Waterfront Rivium' omvat de herontwikkeling van dit gebied en heeft als doel een aantrekkelijke mix van woningen, kantoren, horeca, winkels en parkeervoorzieningen te realiseren.
In dit plan is ruimte gereserveerd voor ongeveer 4.800 vierkante meter aan commerciële ruimten, waaronder horeca en winkels. Dit zal bijdragen aan de levendigheid en diversiteit van de wijk, waardoor bewoners en bezoekers kunnen genieten van een scala aan winkelmogelijkheden en culinaire ervaringen.

Om aan de behoeften van bewoners en bedrijven te voldoen, zullen er zowel boven- als ondergrondse parkeergarages worden gerealiseerd met een totale oppervlakte van ongeveer 5.000 vierkante meter. Dit biedt voldoende parkeergelegenheid voor zowel bewoners als bezoekers, wat bijdraagt aan de leefbaarheid en bereikbaarheid van de wijk.

Het woonprogramma beslaat ongeveer 51.000 vierkante meter en omvat een diversiteit aan woningen, waarvan het precieze aantal nog nader bepaald zal worden. Deze woningen zullen een mix zijn van verschillende typen en groottes, waardoor er voor elk wat wils is.

Met de realisatie van 'Waterfront Rivium' zal het gebied getransformeerd worden tot een aantrekkelijke en dynamische woon-werkomgeving. Het biedt de mogelijkheid om te wonen, werken, winkelen en ontspannen in een moderne en goed bereikbare wijk. Het plan draagt bij aan de verdere ontwikkeling van de stad en creëert een aantrekkelijk leefklimaat voor de bewoners.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Arie Wallenburg