HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
VDMA
Home Oplossingen Projectenoverzicht VDMA

VDMA

Eindhoven 150 mio 75.000 Q2 2024 - Q4 2027
Het Van Der Meulen Ansems terrein (VDMA-terrein) ondergaat een spannende transformatie tot een veelzijdig gebied dat woningen, kantoren, werkplekken en een stadsbos omvat. Gelegen aan de Vestdijk, wordt dit terrein herontwikkeld tot een levendige hub van activiteit.

Met meer dan 700 woningen, biedt het VDMA-terrein een diverse woonomgeving voor verschillende behoeften en smaken. Van appartementen tot eengezinswoningen, er is voor elk wat wils. Daarnaast zullen er ook kantoren en werkplekken beschikbaar zijn, waardoor een bruisende zakelijke gemeenschap ontstaat.

Een opvallend kenmerk van het herontwikkelde VDMA-terrein is het stadsbos, dat een groene oase midden in de stad zal vormen. Dit bosrijke gebied biedt bewoners en bezoekers een rustige plek om te ontspannen en te genieten van de natuur, te midden van de drukte van de stedelijke omgeving.

Naast de woongelegenheid en het stadsbos, zal het VDMA-terrein ook plaats bieden aan het Brainport Experience Center en de Brainport Front Desk. Deze faciliteiten zullen dienen als een belangrijk knooppunt voor technologie, innovatie en ondernemerschap, waar bezoekers en bedrijven kunnen profiteren van de expertise en netwerkmogelijkheden die de Brainport-regio te bieden heeft.

Met een totale oppervlakte van 2 hectare is de herontwikkeling van het VDMA-terrein een ambitieus project dat de stad verrijkt met een dynamisch en veelzijdig leef- en werkomgeving. Het combineert wonen, werken, groen en technologie om een bruisende gemeenschap te creëren die klaar is voor de toekomst.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld