HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
VDMA
Home Oplossingen Projectenoverzicht VDMA

VDMA

Eindhoven 150 mio 75.000
VDMA is een bijzonder project in Eindhoven dat tot doel heeft de verbinding tussen creatieve ondernemers en de stad te versterken. Het project staat voor Van der Meulen Ansems, de naam van het voormalige fabrieksgebouw waarin het is gevestigd. Het is een broedplaats voor creatieve ondernemers en biedt ruimte aan ateliers, werkplaatsen en kantoren. Het project richt zich op een breed scala aan creatieve disciplines, zoals kunst, design, architectuur, media en technologie.
VDMA is meer dan alleen een plek waar creatieve ondernemers kunnen werken. Het project organiseert ook verschillende evenementen en activiteiten om de verbinding met de stad te versterken. Zo worden er regelmatig exposities, workshops, lezingen en festivals georganiseerd. Daarnaast wordt er samengewerkt met lokale organisaties en bedrijven om projecten op te zetten die bijdragen aan de ontwikkeling van de stad.
Het project heeft een positieve invloed gehad op de buurt waarin het is gevestigd. Het heeft het voormalige fabrieksgebouw nieuw leven ingeblazen en heeft bijgedragen aan de revitalisering van de omgeving. Het heeft ook een belangrijke rol gespeeld in het creëren van een gemeenschap van creatieve ondernemers die elkaar inspireren en ondersteunen.

In het kort is VDMA een project dat de creatieve sector in Eindhoven versterkt en de verbinding tussen creatieve ondernemers en de stad bevordert. Het is een inspirerende plek waar innovatieve ideeën worden ontwikkeld en waar de toekomst van de stad wordt vormgegeven.

Vraag informatie op over het project

VDMA

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
MBaga Zonneveld Consultant Business Development Installatietechniek
MBaga Zonneveld