HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Uit de kunst, aan de Dieze (EKP)
Home Oplossingen Projectenoverzicht Uit de kunst, aan de Dieze (EKP)

Uit de kunst, aan de Dieze (EKP)

's-Hertogenbosch 86 mio 80.000 m2 Q4 2024 - Q2 2029
Het project 'Uit de kunst, aan de Dieze' transformeert het voormalige Expeditie Knooppunt PostNL (EKP Noord) in een bruisende stedelijke enclave. Gelegen aan de Parallelweg, zal deze herontwikkeling een mix van residentiële en commerciële functies bevatten, inclusief de realisatie van ongeveer 820 appartementen variërend van koop- en huurappartementen tot studentenstudio's.
In fase 1 van dit ambitieuze project worden diverse woongebouwen opgetrokken: Gebouw Dubois zal 128 koopappartementen huisvesten, Dony biedt 117 middeldure huurappartementen, De Leeuw richt zich op 89 studentenstudio's en Van Eyk zal 67 sociale huurappartementen bevatten. Daarnaast komen er twee grote binnentuinen, een mobiliteitshub, en uitgebreide parkeervoorzieningen met 370 plekken en twee fietsenstallingen voor bewoners.

De voormalige postsorteerhal ondergaat een transformatie tot een levendige commerciële hub, inclusief ruimtes voor de kunstacademie St. Joost School of Art & Design, en de Koningstheateracademie. Daarbovenop komen er 1.500m2 aan bedrijfsruimten en 1.100m2 aan commerciële ruimte bestemd voor horeca in het Kubus-gebouw.

Dit omvangrijke project belooft niet alleen een stimulans te zijn voor de lokale economie maar ook een verrijking voor het culturele en sociale landschap van de omgeving, waardoor een levendige en duurzame gemeenschap aan de Dieze ontstaat.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Tim Hansen Consultant Engineers Installatietechniek