VELOX WINTERFEEST
Dag(en)
: :
HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
Optimalisatie en renovatie voor Tripolis Park Amsterdam
Home Oplossingen Projectenoverzicht Optimalisatie en renovatie voor Tripolis Park Amsterdam

Optimalisatie en renovatie voor Tripolis Park Amsterdam

Met Tripolis-Park, ontworpen voor vastgoedontwikkelaar Flow, wordt Tripolis in Amsterdam weer aantrekkelijk gemaakt voor de huidige kantorenmarkt. Aldo van Eycks bekende kantorencomplex aan de A10 wordt op twee manieren nieuw leven ingeblazen. ''Als eerste door een respectvolle renovatie waardoor Van Eycks monument lange tijd mee kan. Ten tweede door het plaatsen van een nieuwe ‘landscraper’ die als scherm zal fungeren tussen monument en snelweg'', aldus architectenbureau MVRDV.

Een groot feest

De ontwikkelaar Flow spreekt van een bruisende stadscampus. Op het te bouwen Tripolis-Park zullen naast kantoren ook voorzieningen als een sportcentrum, en een nog onbekend aantal ‘betaalbare’ woningen, sociale- of middenhuur-woningen, worden gevestigd.

Sjoerd Lycklama van Flow noemt de nieuw te bouwen campus met kantoren, woningen en voorzieningen op Tripolis-Park ‘een groot feest’. “Het wordt een plek waar je een markt kunt organiseren, kunt sporten, eten en drinken.” Flow denkt aan een ‘athletics-club’ met wellness, een restaurant, een koffiebar en een bakker voor zowel kantoorpersoneel als de bewoners. Flow wilde van de stille kantoorlocatie een wervelend gebied maken voor technologiebedrijven. “We zijn langs de nieuwste vestigingen van Apple, Google, Slack en andere moderne bedrijven geweest om een analyse te maken van wat de toekomst van dit soort werkomgevingen is,” aldus Lycklama.

Hoofdhuurder Uber gaat waarschijnlijk in meerdere gebouwen van het Tripolis-Park kantoor houden. Daarbij neemt Uber dertigduizend van de beschikbare 45.000 vierkante meter in beslag.

Betrokken partijen

Vanwege de complexiteit zijn de partners De Kok Staalbouw, Rollecate, Van ’t Hek en Arton al in een vroeg stadium bij het project betrokken. Bosman Bedrijven is als nevenaannemer verantwoordelijk voor de installaties. EGM heeft de rol van uitwerkend architect en Van Rossum Raadgevend Ingenieurs treedt op als constructeur


Werken op een project als deze? Bekijk onze vacatures, stuur een open inschrijving in, of neem contact op.

Vraag informatie op over het project

Optimalisatie en renovatie voor Tripolis Park Amsterdam

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld