HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Student Hotel: de achtste locatie in Rotterdam
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Student Hotel: de achtste locatie in Rotterdam

The Student Hotel: de achtste locatie in Rotterdam

Rotterdam 21 miljoen 13.500 m2
The Student Hotel heeft groen licht gegeven voor de bouw van de achtste locatie in Nederland. In 2020 zal in Delft het hotel met 350 kamers open gaan. Velox Engineering draagt bij in de uitvoering en bezoekt de bouwplaats regelmatig voor een update.
Het ontwerp voor The Student Hotel in Delft bestaat uit 13.500 m2 en heeft een opvallende open voorzijde met uitzicht op het station en het toekomstige Van Leeuwenhoekpark. In totaal krijgt het hotel 350 kamers die geschikt zijn voor zowel korte als lange verblijven. Het hotel krijgt ook meerdere gemeenschappelijke ruimten zoals een ontvangstruimte met een loungegedeelte en een bar-restaurant genaamd The Commons. Ook zijn er meerdere co-work plekken, een was- en fitnessruimte en een overdekt fietspark voor het bike-sharing concept van The Student Hotel.
ALWIN HENDRIKS, UITVOERDER:“Ik heb een jaar in Curaçao gewerkt als Uitvoerder voor het ziekenhuis in Willemstad en bij terugkeer was ik op zoek naar een betrouwbaar bureau dat mij kon helpen aan een nieuw project. Bij Velox vond ik de juiste klik. Ik werk momenteel als uitvoerder op het project The Student Hotel in Delft. Dit project heeft een aantal logistieke uitdagingen omdat het midden in het centrum van Delft ligt. Vlak achter de bouwplaats ligt een fietspad die een belangrijke verbinding vormt voor de inwoners. Omdat wij de veiligheid moeten waarborgen is het belangrijk dat wij goed communiceren met de gemeente, zodat fietsers geen hinder van de werkzaamheden ondervinden, ook als dit betekent dat het fietspad eventjes afgesloten moet worden. Ik heb een goede vertrouwensband met mijn consultant Sergio opgebouwd en kan hem altijd bereiken als dat nodig is. Ik zou velox aanbevelen bij collega’s vanwege het feit dat zij een betrouwbare partij zijn en goed en duidelijk communiceren.”
[

Alwin Hendriks, Uitvoerder:

“Ik heb een jaar in Curaçao gewerkt als Uitvoerder voor het ziekenhuis in Willemstad en bij terugkeer was ik op zoek naar een betrouwbaar bureau dat mij kon helpen aan een nieuw project. Bij Velox vond ik de juiste klik. Ik werk momenteel als uitvoerder op het project The Student Hotel in Delft. Dit project heeft een aantal logistieke uitdagingen omdat het midden in het centrum van Delft ligt." 

BESCHIKBARE VACATURES BINNEN DIT PROJECT

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld