HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Modernist, Weenapoint fase 3
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Modernist, Weenapoint fase 3

The Modernist, Weenapoint fase 3

Rotterdam 55 mio 33.400 m2 Q3 2024 - Q1 2027
Op een prominente locatie, op de hoek van het Kruisplein en het Stationsplein, zal het ambitieuze project 'The Modernist' (Weenapoint Fase 3) worden gerealiseerd. Dit project omvat de bouw van twee indrukwekkende woontorens met in totaal 369 huurappartementen. De torens zullen een hoogte bereiken van respectievelijk 125 en 70 meter, waardoor ze een iconisch onderdeel van de skyline zullen vormen.
Na de sloop van het bestaande kantoorcomplex zal op deze locatie ruimte worden gecreëerd voor een bruisend en veelzijdig complex. Het project omvat tevens de ontwikkeling van 12.500 vierkante meter aan kantoorruimte verdeeld over vier verdiepingen, evenals winkels en horecagelegenheden.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in het project 'The Modernist'. De kantoren en retailfaciliteiten worden ontwikkeld volgens de BREEAM Excellent-norm, wat betekent dat ze voldoen aan hoge duurzaamheidsstandaarden. Hiermee wordt gestreefd naar een gebouw dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook milieuvriendelijk en energie-efficiënt.

Met 'The Modernist' wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het stadsgezicht en de levendigheid van het Kruisplein en Stationsplein. Het project belooft een dynamische mix van wonen, werken, winkelen en ontspannen te bieden, waardoor het een aantrekkelijke bestemming wordt voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld