HET PROJECTBUREAU VOOR MEESTERS IN DE BOUW
menu
The Grace
Home Oplossingen Projectenoverzicht The Grace

The Grace

Den Haag 150 mio 50.000 m2 Q2 2023 - Q4 2025
The Grace is een ambitieus nieuwbouwproject in Den Haag dat zich richt op de ontwikkeling van duurzame en luxe woningen. Het project wordt uitgevoerd door ontwikkelaar Included City Development, in samenwerking met diverse andere partners.
Het project omvat de bouw van 132 luxe appartementen en penthouses, verdeeld over 26 verdiepingen. Het bijzondere aan dit project is dat er veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en innovatie. Zo worden de woningen voorzien van duurzame materialen en energiebesparende technologieën, zoals zonnepanelen en een efficiënt verwarmingssysteem. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van slimme domotica-systemen, waarmee bewoners hun woningen op afstand kunnen bedienen.
Het project is gericht op het creëren van een luxe en duurzame woonomgeving, waarbij kwaliteit en comfort centraal staan. Door de centrale ligging in het hart van Den Haag, biedt The Grace ook nog eens een prachtig uitzicht over de stad.

The Grace is een belangrijke ontwikkeling voor Den Haag en draagt bij aan de ambitie om een van de meest duurzame en leefbare steden van Nederland te worden. Het project is momenteel in aanbouw en de oplevering wordt verwacht in 2025. Met dit project zet Den Haag een belangrijke stap op het gebied van duurzaam wonen en luxe woonbeleving.

Vraag informatie op over het project

Wil je ook werken op het project of vergelijkbare projecten? Wij gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vul rechts het formulier in, bekijk onze actuele vacatures of stuur ons een open inschrijving.


Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Contact

Vragen of interesse?

Ik ben elke werkdag tussen 7:00 en 19:00 bereikbaar.
Heb je nog vragen?
Kisito Zonneveld Consultant Bouw, Installatie- en Civiele techniek
Kisito Zonneveld